Meniu
Search
x

Indivizii care au agresat un buzoian, în trafic, au fost reținuți. Șoferul a fost bătut chiar sub ochii oamenilor legii

Trei bărbați au fost reținuți, duminică, de polițiștii din Buzău, după ce au agresat, în trafic, un alt bărbat. Potrivit Poliției Buzău, agresiunea în trafic a avut loc sâmbără.

De Redactia Observator la 13.06.2021, 21:34

Un buzoian, în vârstă de 41 de ani, a fost agresat de către trei persoane, în timp ce se afla în trafic. După cercetări, polițiștii au decis, duminică, reținerea, pentru 24 de ore, a trei bărbați, cu vârste de 27 și 44 de ani, acuzați de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei trei bărbați bănuiți de agresiune urmează a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Bătaie în trafic, sub ochii polițiștilor

Un bărbat din Buzău a văzut moartea cu ochii după ce a fost urmărit în trafic şi lovit de mai mulţi indivizi chiar în faţa unei patrule de poliţie chemate să-l apere. Doar mascaţii au reuşit în cele din urmă să-i liniştească pe agresori. 

În imaginile filmate chiar de victimă, se vede cum un individ sare pe maşină chiar sub ochii oamenilor legii, împingând-o chiar şi pe poliţista din patrulă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Justitie » Indivizii care au agresat un buzoian, în trafic, au fost reținuți. Șoferul a fost bătut chiar sub ochii oamenilor legii