Antena Meniu Search
x

Cinci tineri, arestaţi pentru trafic de droguri. Doi dintre ei au fost prinşi când vindeau cannabis la o gală de MMA/kickboxing, la Constanţa

Cinci tineri au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri, ei fiind acuzaţi de procurorii DIICOT Tulcea că au vândut cannabis către diverşi consumatori. Doi dintre ei au fost prinşi în flagrant când vindeau cannabis la o gală de MMA/kickboxing, la Constanţa. În urma percheziţiilor au fost găsite droguri de mare risc, sume de bani, arme albe, pistoale cu gaze şi proiectile din cauciuc.

De Redactia Observator la 04.10.2021, 15:47
Cinci tineri din Tulcea au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri
Cinci tineri din Tulcea au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri - Shutterstock

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii au decis la sfârşitul săptămânii trecute reţinerea pentru 24 de ore a cinci persoane, pentru trafic de droguri de risc. "În cauză s-a reţinut faptul că, în cursul anului 2021, unul dintre inculpaţi a achiziţionat cannabis, de pe raza municipiului Bucureşti, pe care ulterior l-a comercializat, prin intermediul altor inculpaţi, către consumatori de pe raza judeţului Tulcea. La data 01.10.2021, procurorii din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea au efectuat o acţiune de prindere în flagrant, pe raza municipiului Constanţa, a doi dintre inculpaţi după ce au efectuat o tranzacţie de vânzare-cumpărare a 100 grame de cannabis, pentru suma de 3.800 lei, cu ocazia unei gale de MMA/KICKBOXING”, a transmis DIICOT. 

Droguri, bani şi arme, ridicate de poliţişti

Ulterior, poliţiştii şi procurorii au făcut zece percheziţii la locuinţe din Tulcea, Ilfov şi Bucureşti, ocazie cu care au fost ridicate droguri de risc, cântare electronice, sume de bani, arme albe, pistoale cu gaze şi proiectile din cauciuc. Cei cinci tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cinci tineri, arestaţi pentru trafic de droguri. Doi dintre ei au fost prinşi când vindeau cannabis la o gală de MMA/kickboxing, la Constanţa

Breaking news

Cutremure în Turcia și Siria: Peste 9.400 de decese și aproape 40.000 de răniți

Cutremure în Turcia și Siria: Peste 9.400 de decese și aproape 40.000 de răniți