Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Cine a fost Oleg Mityaev, al patrulea general din Armata Rusiei ucis în luptele înfiorătoare pentru Mariupol

General-maiorul Oleg Mityaev, comandantul rus al diviziei motorizate 150 pușcași, a murit în timpul luptelor pentru orașul ucrainean Mariupol. Oficialii de la Kiev au publicat o fotografie în care ar apărea trupul neînsuflețit al ofițerului în vârstă de 47 de ani, însă Moscova nu a confirmat decesul.

de Redactia Observator

la 16.03.2022 , 16:46

generalul Oleg Mityaev Armata Rusă a pierdut un al 4-lea general, lângă Mariupol. Un pilot de onoare, Erou al Rusiei, a rupt tăcerea - Profimedia Images / Twitter

Încă un general rus a murit în războiul din Ucraina, anunță ucrainenii, care susțin că provoacă pierderi grele invadatorilor în bătăliile pentru Sumî, Mariupol, Harkov și Kiev. Ministrul de Interne a transmis, marți seara, că general-maiorul Oleg Mityaev a fost ucis în apropiere de Mariupol, acolo unde se duc bătălii dramatice.

Potrivit Daily Mail, ar fi cel de-al patrulea general mort de la începutul invaziei și al 13-lea ofițer de rang înalt ucis în lupte. Mai mult, șapte luptători de elită din Divizia Dzerjinski, controlată direct de Vladimir Putin, au fost înlăturați de rezistența ucraineană.

Anunțul vine după ce respectatul pilot de teste rus Alexander Garnaev, cu rang de căpitan, a demisionat din mai multe poziții din cauza "războiului de neînțeles". "​Mai devreme sau mai târziu lumea va afla numărul final al pierderilor și va fi înspăimântată", a spus el. Erou al Rusiei și Pilot de Onoare, acesta a criticat dur modul în care orașele ucrainene sunt distruse prin bombardamente.

Articolul continuă după reclamă

Cine sunt ofițerii ruși morți în războiul din Ucraina

Pe acelaşi subiect

Maior general Andrei Koleșnikov, comandantul Armatei a 29-a de Arme Combinate

Maior general Vitaly Gerasimov, comandantul adjunct al Armatei 41

Maior general Andrei Sukhovetsky, comandant adjunct al Armatei a 41-a de Arme Combinate din Districtul Militar Central

Colonel Andrei Zakharov, ucis într-o ambuscadă lângă Kiev

Locotenent colonel Dmitry Safronov, comandant de brigadă ucis după ce ucrainenii au recâștigat Chernihiv

Locotenent colonel Denis Glebov, liderul trupelor aeropurtate de asalt

General Magomed Tushaev, lider cecen al forțelor speciale, ucis într-o ambuscadă lângă Hostomel, în apropiere de Kiev

Georgy Dudorov, comandant adjunct al companiei de recunoaștere din regimentul 137 al Diviziei 106 Aeropurtată Tula

Război Rusia - Ucraina, ziua 21. General american: Următoarele 10 zile sunt decisive

Război Rusia - Ucraina, ziua 21. Bombele ruseşti au căzut şi noaptea trecută în capitala Ucrainei. Soldații lui Vladimir Putin continuă să se confrunte cu contraatacuri susținute, în timp ce încearcă să izoleze Kievul.

În capitala asediată premierii Poloniei, Cehiei și Sloveniei au ajuns cu trenul pentru o întâlnire istorică alaturi de președintele Volodimir Zelenski, discuția celor patru prelungindu-se târziu în noapte. 

Orașul, care este sub interdicție totală de circulație pentru încă o zi, se pregătește pentru un asalt la sol, forțele și voluntarii ucraineni construind noi apărări și baricade, pentru a încetini orice atac rusesc. Negocierile de pace nu au dat rezultate, dar vor continua şi astăzi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Cine a fost Oleg Mityaev, al patrulea general din Armata Rusiei ucis în luptele înfiorătoare pentru Mariupol