Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cine este bărbatul care a căzut în gol 25 de metri sperând să se salveze de un Mercedes care a derapat pe A1. Marius ieșise din mașină ca să ajute un rănit

Sfârșit tragic pentru un erou! Aflat pe autostrada A1, din județul Sibiu, Marius nu a rămas indiferent la dramele altor oameni, care au fost implicați într-un carambol. Așa că a coborât din propriul său autoturism și s-a dus să ajute. Nimic nu avea să anunțe tragedia care avea să urmeze.

de Monica Palade

la 30.01.2023, 16:39

În timp ce încerca să ajute pe alții, acesta s-a ferit de un Mercedes scăpat de sub control, care, altfel, l-ar fi spulberat. Fără să bănuiască că este în zona unui viaduct și că dincolo era hăul, bărbatul de 48 de ani a sărit între separatorii de sens care despart benzile autostrăzii. S-a prăbuşit în gol de la o înălţime de cel puţin 25 de metri. Salvatorii sosiţi la faţa locului au acordat îngrijiri şoferilor implicaţi în accident, însă pentru Marius nu au mai putut face nimic.

A căzut în gol de la 25 de metri

Nimeni nu a înțeles imediat ce s-a întâmplat. „Prietenul meu a luat geaca luminantă să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a acelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă. Din momentul în care s-a auzit bubuitura, el a dispărut. Am început să-l strig pe nume. Nimic, nimic!”, a povestit bărbatul.

Vestea că Marius a avut parte de un astfel de sfârșit i-a întristat pe cei dragi. Mesajele de condoleanțe au împânzit rețelele de socializare. „Când o ființă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seamă cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori! Dumnezeu sa te aibă în pace unchi și prieten drag drum lin spre cer”, “offf Mane nu pot sa cred ca nu mai esti”, “Dumnezeu să-l odihnească , condoleanțe familiei!”, “D-zeu să-l odihnească în pace, condoleanțe”, “Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un om de nota 10!!!Condoleanţe”, “Dumnezeu sa te ierte unchiule, ne-ai lasat un gol in suflet ai plecat prea devreme de langa noi Dumnezeu te-a vrut langa el”, “Dumnezeu sa te ierte ai fost un om bun nu trebuia să pleci în cer de acuma erai tânăr prietene”, „Dumnezeu sa te ierte, Marius! Ne-ai lasat un gol imens ..condoleante familiei”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cine este bărbatul care a căzut în gol 25 de metri sperând să se salveze de un Mercedes care a derapat pe A1. Marius ieșise din mașină ca să ajute un rănit