Antena Meniu Search
x

Video Tragedie pe A1, după un accident în lanț. Un bărbat a murit după ce a sărit în gol, peste parapet, din calea unui Mercedes scăpat de sub control

A vrut să salveze un rănit, însă pe el nu s-a putut salva! Un bărbat care coborase din maşină ca să ajute pe cineva implicat într-un carambol de pe A1, a murit după ce a căzut în gol de la 25 de metri înălţime.
Încerca să se ferească de o maşină care venea cu viteză. A sărit peste balustrada care separa sensurile de mers fără să-şi dea seama că se afla pe un viaduct. Nu s-a mai putut face nimic pentru el. Fenomenul de "freezing rain", care a transformat şoseaua în gheţuş, a dus la carambol. Un accident a fost şi pe sensul opus de mers. De altfel, tronsonul de autostradă dintre Sibiu şi Boiţa a şi fost închis o perioadă, tocmai din cauza poleiului.  

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 14:54

Vezi și

Bărbatul se afla pe scaunul din dreapta al dubiţei conduse de prietenul lui.

Povesteşte că au coborât amândoi din maşină după ce s-au lovit de o alta şi au văzut întins pe caldarâm un rănit pe care voiau să-l ajute.

Carambol pe A1, bărbat mort după ce a sărit peste parapete

Prietenul meu a luat geaca luminantă să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a accelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă.

Pe acelaşi subiect

Doar că, în partea cealaltă, între parapetele care despărţeau benzile de mers ale autostrăzii, era hău.

Probabil că i-a alunecat piciorul acolo şi când s-a prins de asta, s-a dus. Vedeţi că şi acolo e gheaţă, înălţime 20-30 de metri.

Trei mașini au derapat pe şoseaua acoperită de polei

Bărbatul spune că, pe moment, nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat. A crezut că bărbatul de 48 de ani s-a dus la celălalt carambol care avusese loc cu câteva momente înainte în faţa lor. Acolo, trei autoturisme au derapat pe şoseaua acoperită de polei

Alina Stefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu: În accident au fost implicate 6 autovehicule şi 9 persoane. Șapte nu au necesitat îngrijiri medicale, o persoană de sex masculin, în vârstă de 27 de ani, a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Sibiu.

Elekes Robert, purtător de cuvânt DRDP Brașov: Sectorul de drum a fost afectat de ploaia îngheţată. Tocmai din acest motiv am dublat aceste măsuri şi cu afişarea unor mesaje de avertizare. Şoferii să reducă viteza, carosabilul este alunecos. Şi chiar o restricţie de viteză de 60 km/oră.

A fost accident şi pe sensul celălalt

Elekes Robert, purtător de cuvânt DRDP Brașov: Am intervenit încă de la ora 18 cu utilaje de dezapezire. Însă,acest fenomen este foarte greu de combătut pentru că, orice material antiderapant am aşterne noi pe carosabil, este imediat acoperit de gheaţă.

Din cauza accidentelor traficul a fost deviat pe DN 7 după ce în zonă s-au format coloane de maşini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Tragedie pe A1, după un accident în lanț. Un bărbat a murit după ce a sărit în gol, peste parapet, din calea unui Mercedes scăpat de sub control