Antena Meniu Search
x

Cine este bărbatul găsit mort în recepția unei baze sportive din Mamaia. A fost incendiat imediat după crimă

Liniştea staţiunii Mamaia a fost tulburată, miercuri dimineaţa, de o crimă şocantă. Cadavrul unui bărbat în vârstă de 69 de ani a fost găsit în recepţia unui club de tenis de către un client.

de Monica Palade

la 26.07.2023, 18:57

Cine este bărbatul găsit mort în recepția unei baze sportive din Mamaia. A fost incendiat imediat după crimă

Surse din anchetă susţin că omul, care a fost înjunghiat şi ulterior incendiat, ar fi paznicul şi socrul unui cunoscut avocat din judeţ, care deţinea şi clubul. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Pe trupul bărbatului au fost găsite mai multe urme de violenţă, iar crima a fost luată imediat în calcul.

Ce spun poliţiştii

„La data de 26 iulie a.c., în jurul 07.05, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, în recepția unei baze sportive din stațiunea Mamaia, se află un bărbat decedat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 69 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violență. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, cercetările în acest caz fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt“.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Cristina Niţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cine este bărbatul găsit mort în recepția unei baze sportive din Mamaia. A fost incendiat imediat după crimă