Antena Meniu Search
x

Video Crimă oribilă în stațiunea Mamaia. Un bărbat a fost găsit mort în recepția unei baze sportive. Ar fi fost înjunghiat, iar mai apoi incendiat

Un bărbat de 69 de ani a fost găsit mort, în recepţia unei baze sportive din Mamaia. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. Bărbatul ar fi victima unei crime, spun anchetatorii, care au descoperit mai multe răni pe corpul său.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 26.07.2023, 13:36

Vezi și

Este alertă în stațunea Mamaia.

Polițiștii au fost sesizați, în această dimineață, că în recepția unei baze sportive se află trupul unui bărbat decedat. La fața locului, se află în prezent anchetatorii, care strâng probe. Din primele informații, este vorba despre un bărbat în vârstă de 69 de ani. 

Bărbatul găsit mort în baza sportivă din Mamaia ar fi fost înjunghiat

Polițiștii au găsit urme de violență pe trupul neînsuflețit.

Pe acelaşi subiect

"La data de 26 iulie a.c., în jurul 07.05, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, în recepția unei baze sportive din stațiunea Mamaia, se află un bărbat decedat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 69 de ani. În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta prezintă urme de violență. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, cercetările în acest caz fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt", au transmis și reprezentanții IPJ Constanța.

Se pare că victima ar fi fost înjunghiată cu un cuțit.

Până la acest moment, poliția nu a transmis informații legate de un posibil suspect al faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Crimă oribilă în stațiunea Mamaia. Un bărbat a fost găsit mort în recepția unei baze sportive. Ar fi fost înjunghiat, iar mai apoi incendiat