Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt cei doi soţi găsiţi morţi în apartamentul din Baia Mare. Mariana a sfârşit în mâinile celui cu care îşi împărţise viaţa şi de care voia să se despartă

Descoperire macabră într-un apartament din Baia Mare, după ce pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu.

de Monica Palade

la 09.02.2024, 18:29

Vezi și

Doi soţi au fost găsiţi fără viaţă, iar în scurt timp anchetatorii aveau să îşi dea seama că au de-a face cu o crimă, urmată de o sinucidere.

Uniţi în moarte

Mariana, în vârstă de 45 de ani, şi Dan, 50 de ani, au fost o viaţă împreună şi aveau doi copii, în vârstă de 17 şi 21 de ani. Lucrau amândoi pe TIR, însă în ultima vreme lucrurile nu mai mergeau bine între ei. Femeia a decis să divorţeze, iar în cursul acestei săptămâni au avut şi înfăţişarea la tribunal. Se pare însă că bărbatul nu s-a împăcat cu ideea separării. Şi-a cumpărat chibriete şi benzină şi a decis să facă un cu totul alt final pentru povestea lor de iubire.

Potrivit surselor, vineri, bărbatul şi-a înjunghiat soţia de mai multe ori, a aşezat-o pe pat, după care i-a dat foc. S-a îndreptat spre bucătărie, unde a decis la rândul său că vrea să îşi urmeze parternera în moarte.

Focul a aprins apartamentul, iar în scurt timp au fost chemaţi pompierii. Aşa aveau să iasă la iveală întreaga dramă care a îngenunchiat o familie şi a lăsat doi copii fără părinţii lor.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cine sunt cei doi soţi găsiţi morţi în apartamentul din Baia Mare. Mariana a sfârşit în mâinile celui cu care îşi împărţise viaţa şi de care voia să se despartă