Antena Meniu Search
x

Noi informații despre starea polițistului care a fost tăiat cu sabia de un interlop: 'Să fim alături de Ciprian!'

Ciprian Sfichi este în viață, însă starea lui de sănătate se menține extrem de gravă, au anunțat medicii spitalului din Iași și conducerea Poliției Române.

Ciprian Sfichi este în viață, însă starea lui de sănătate se menține extrem de gravă, au anunțat medicii spitalului din Iași și conducerea Poliției Române.

Noile informații apar după ce, în urmă cu câteva ore, mai mulți polițiști au postat pe Facebook anunțul că Ciprian Sfichi, polițistul în vârstă de 35 de ani lovit cu sabia în timpul unei percheziții la Rădăuți, a murit la spital.

Moartea polițistului de la Serviciul de Acțiuni Speciale Suceava a fost dezmințită atât de medicii spitalului din Iași, cât și conducerea Poliției Române.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Momentan este la Terapie Intensivă. Ţinând cont de severitatea leziunilor şi multiplelor complicaţii posibile, putem spune că prognosticul se menţine în continuare extrem rezervat. Vom veni cu precizări ulterioare. Intervenţia a durat mai multe ore. Este un pacient critic. Sperăm ca soluţiile chirurgicale aplicate vor duce la salvarea acestui pacient", a declarat Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Ciprian Sfichi a fost operat de o echipă formată din 10 medici

Ciprian Sfichi a fost operat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași de o echipă formată din 10 medici specialiști, inclusiv directorului spitalului, medicul Lucian Eva.

Operația s-a încheiat după câteva ore, însă medicii s-au arătat surprinși de severitate rănii suferite la cap de polițistul Ciprian Sfichi.

Polițistul tăiat cu sabia de un interlop, vizitat de ministrul de Interne

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a mers la spitalul din Iași, a stat de vorbă cu medicii și s-a interesat de starea polițistului.

"Am fost şi l-am văzut pe colegul nostru. E într-o stare critică, dar stabilizat. Vreau să ştiţi că în acest moment este în cel mai bun loc pentru el unde să fie îngrijit. Este sub observaţie. Aşteptăm să vedem evoluţia lui în funcţie de celelalte complicaţii. Ne dorim să fie bine", a afirmat ministrul Carmen Dan, conform Agerpres.

Agresorul polițistului, interlopul Alexandru Huțuleac a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de ultraj la polițist în forma tentativei de omor.

Mâine, el va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Noi informații despre starea polițistului care a fost tăiat cu sabia de un interlop: 'Să fim alături de Ciprian!'