Antena Meniu Search
x

Video Concurs de frumusete pentru cele mai extravagante TIR-uri. Un propietar a dezvăluit cât a costat să-și transforme camionul într-un omagiu pentru Dracula

Nu doar limuzinele de sute de mii de euro au fani - camioanele uriaşe stârnesc pasiuni la fel de mari. Peste 140 de pasionaţi au mers la Alba Iulia să îşi expună maşinile pictate extravagant şi cabinele transformate în dormitoare de lux pe roţi. Şoferii au abordat diferite teme - de la Dracula până la Hulk sau Venom. 

de Redactia Observator

la 05.08.2023, 21:38

Vezi și

Unul dintre cei mai inventivi participanţi de la festival şi-a transformat camionul în casa lui Dracula. A instalat un sicriu alb în spatele scaunului de şofer - nu îl sperie deloc, ba chiar este mândru de el. 

Propietar: "Camionul este cu Vlad Ţepeş din filmul Dracula. Am făcut o temă românească pe oriunde merg reprezint ţara cu el, să fim mândri şi să ne mândrim cu ţara pe care o avem. Tot ce este facut pe camion este facut tematic, inclusiv sicriul."

Povestea temutului Dracula a fost... scrisă şi pe camion. Proprietarul a plătit o avere ca să îşi picteze TIR-ul cu scene de luptă, oameni traşi în ţeapă şi chipul crudului conte. 

Propietar: "Undeva la 60 - 80.000: "Cu camionul lucrăm, facem curse internationale. Undeva la 6 sau 7 luni, atât a durat manopera. Super, multă muncă şi pasiune în acelaşi timp."

Alte TIR-uri unice

Tot pe creativitate a mizat şi acest şofer, fan înrăit al luptătorului Hulk. A investit 40.000 de euro ca să îşi transforme camionul într-o poveste despre putere şi curaj. 

Reporter: "Cum vă simţiţi când conduceţi un astfel de camion?"

Propietar: "Foarte bine, mai ales că ne transmit oamenii pe reţelele mass media poze cu noi în trafic." 

Copil participant la eveniment: "Este un camion mare şi este foarte frumos aşa e de curat şi alb de zici că este o limuzină, nu un camion." 

Alţii şi-au decorat TIR-urile ca să aibă o amintire cu cei dragi. 

Şofer de TIR: "Textul e în memoria tatălui meu, cum e şi acest tatuaj şi am zis ca să îl port şi pe drumuri cu mine." 

Florin Tomuța, organizator: "Punem Alba Iulia pe harta acestor tipuri de manifestări care sunt peste tot în Europa, iar cu această ocazie am reuşit să aducem şi camioane din afara ţării."

Curioşii au admirat camioanele tunate până s-a făcut întuneric şi au făcut zeci de fotografii cu ele. Expoziţia mai este deschisă şi mâine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Concurs de frumusete pentru cele mai extravagante TIR-uri. Un propietar a dezvăluit cât a costat să-și transforme camionul într-un omagiu pentru Dracula