Antena Meniu Search
x

Video Copiii care și-au găsit mama ucisă în casă au alergat în brațele unei vecine pentru alinare: ”Nu mă lăsaţi! Vă spun "mamă" la toată lumea, dar nu mă lăsaţi!”

Scene cumplite într-o comună din Galaţi. Doi fraţi, o adolescentă şi un băiat de 10 ani, şi-au găsit mama ucisă în propria casă. Criminalul este chiar concubinul femeii. După fapta îngrozitoare, individul s-a sinucis. Disperaţi, copiii au căutat refugiu şi alinare în braţele vecinilor.

de Adrian Obreja

la 27.08.2021, 20:08

Vezi și

Cristina Văsui, vecina: ”Mă strângea de gât şi-mi spunea să-l iau ca să nu-l ia nimeni de acolo! Mă striga întruna să-mi spună "mamă"”

O scenă sfâşietoare după un şoc puternic. Băiatul abia îşi găsise mama ucisă de bărbatul care, de 8 ani, avea rolul tatălui în familie. Disperat, copilul a căutat protecţie în braţele vecinilor.

Cristina Văsui, vecina: ”Să fiu mama lui, o să facă orice, numai să nu-l dau la nimeni”.

Mama vecinei: ”Nu mă lăsaţi! Vă spun: "mamă", la toată lumea, dar nu mă lăsaţi! Băiatul când a desfăcut pătura şi a văzut-o pe mamă-sa, el şi-a dat seama că-l ia la casa de copii”.

Pe acelaşi subiect

Băiatul și sora mai mare abia își văzuseră mama moartă în pat

Băiatul era împreună cu sora mai mare când au făcut cumplita descoperire. Cei doi abia se întorseseră acasă de la o rudă.

Mihai Polinschi, medic SAJ Galați: ”L-au găsit prima dată pe tatăl lor, pe bărbat spânzurat în grajd.

Alertaţi de copii, vecinii au sunat la 112, iar strada a fost împânzită de criminalişti. Imediat, în comună au ajuns bunica maternă a copiilor, dar şi Protecţia Copilului.

Copiii vor primi consiliere psihologică, după ce și-au văzut mama ucisă

Tania Calcan, reprezentant DGASPC Galați: ”O tragedie, o traumă foarte puternică. Încercăm să susţinem aceşti copii prin consiliere psihologică”.

Şi se va căuta o soluţie prin care orfanii să ajungă în grija cuiva din familie. Vecinii spun că femeia de 32 de ani ar fi fost ucisă din cauza geloziei.

Nicolae Gheorghe, vecin: ”Se mai certau din când în când aşa. Ea avea serviciu la Galaţi, lucra în ture, 12 cu 24. El era cioban aici în comună, venea la săptămâna acasă”.

Procurorii au deschis două dosare penale. Vor fi anchetate atât omorul, cât şi sinuciderea individului de 42 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Copiii care și-au găsit mama ucisă în casă au alergat în brațele unei vecine pentru alinare: ”Nu mă lăsaţi! Vă spun "mamă" la toată lumea, dar nu mă lăsaţi!”