Antena Meniu Search
x

Video Doi copii din Galați și-au găsit mama și pe iubitul ei morți în casă. Bărbatul ar fi ucis-o pe tânără, apoi s-a sinucis

Scene de groază pentru doi copii, care şi-au descoperit mama şi pe iubitul acesteia morţi în casă, într-o localitate din Galaţi. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi ucis-o pe femeie, apoi s-a sinucis.

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 15:13

Vezi și

Mama copiilor și iubitul ei erau de mai mulți ani împreună, iar cunoscuţii spun că se certau des pentru că bărbatul era gelos.

Băiatul de 10 ani și-a găsit mama moartă în cameră

Clara Mihociu, reporter Obsevator: "Cei doi copii, o fată de 17 ani și un băiat de 10 ani vor primi consiliere psihologică de la specialiștii Direcției pentru Protecția Copilului. Deocamdată, rămân în cadrul familiei, la rudele care au stabilit că vor să aibă grijă de ei.

Cert este că, seara trecută, cei doi copii, când au ajuns acasă după ce au fost în vizită la o mătușă, și-au găsit mama și concubinul acesteia fără viață. Fata de 17 ani l-a găsit pe bărbat mort în garaj, în timp ce băiatul de 10 ani și-a descoperit mama fără suflare într-una dintre camerele locuinței.

Potrivit anchetatorilor, femeia de 32 de ani ar fi fost dezbrăcată. Cel mai probabil, a fost strangulată de bărbat, iar acesta și-s pus, ulterior, capăt zilelor. Bărbatul avea 42 de ani, iar cei doi trăiau împreună de aproximativ 8. Vecinii spun că între ei au fost repetate certuri, însă nimeni nu se aștepta să se ajungă la o asemenea tragedie".

A fost deschis un dosr penal în acest caz, iar trupurile celor doi au fost ridicate pentru necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi copii din Galați și-au găsit mama și pe iubitul ei morți în casă. Bărbatul ar fi ucis-o pe tânără, apoi s-a sinucis