Antena Meniu Search
x

Scene de groază în Craiova! Un copil a fost sfâşiat de un Amstaff. 'Câinele era deasupra copilului', povestește un salvator

Un copil de şase ani din Craiova a fost sfâşiat de un câine de luptă. Mergea pe stradă, cu bunica, atunci când a fost atacat de animalul scăpat din curte. Femeia a încercat să îl apere cu propriul trup, însă i-au salvat pe amândoi câţiva muncitori care lucrau în zonă.

Vezi și

Un copil de şase ani din Craiova a fost sfâşiat de un câine de luptă. Mergea pe stradă, cu bunica, atunci când a fost atacat de animalul scăpat din curte. Femeia a încercat să îl apere cu propriul trup, însă i-au salvat pe amândoi câţiva muncitori care lucrau în zonă. Proprietarul câinelui s-a ales cu un dosar penal.

Bunica îşi ţinea nepotul de mână. Se îndreptau amândoi spre magazin, de unde urmau să cumpere o pâine. Câinele de luptă, din rasa Amstaff, abia scăpase din curtea casei, când s-a năpustit asupra copilului.

A venit spre noi. Copilul l-am pus in spatele meu, sa il apar. Asa putere a avut, ca a despicat carnea, povesteste femeia momentele de groaza.

A fost momentul în care bunica lui l-a acoperit cu propriul trup, sperând ca animalul să îi dea drumul, în zadar, însă. Câţiva oameni din zonă au intervenit.

Pe acelaşi subiect

Stefan Voinea, salvator: Copilul tipa ca din gura de sarpe. Cainele era desupra copilului.

Copilul a fost dus la spital cu piciorul sfâşiat. Proprietarul câinelui a fost audiat. 

Mihaela Gîrd, purtator de cuvant IPJ: Din verificarile efectuate de colegi, s-a stabilit ca acest caine nu era inregistrat.

În cazul unor astfel de câini, legea este clară. Stăpânii nu au voie să scoată animalul înafara curţii. Iar atunci când o fac sunt nevoiţi să îl ţină în lesă iar câinele trebuie să aibă botniţă. Pe langa dosarul penal, proprietarul s-a ales cu o amenda contraventionala în valoare de 1.500 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Scene de groază în Craiova! Un copil a fost sfâşiat de un Amstaff. 'Câinele era deasupra copilului', povestește un salvator