Antena Meniu Search
x

Ştefan, copilul mort într-un spital privat din Bucureşti, condus pe ultimul drum de familia îndurerată

Durere fără margini în Dâmbovița, acolo unde Ştefan, copilul mort într-un spital privat din Bucureşti, a fost condus pe ultimul drum de familia îndurerată.

Ştefan, copilul mort într-un spital privat din Bucureşti, condus pe ultimul drum de familia îndurerată
Ştefan, copilul mort într-un spital privat din Bucureşti, condus pe ultimul drum de familia îndurerată - Observator

Durere fără margini în Dâmbovița, acolo unde Ştefan, copilul mort într-un spital privat din Bucureşti, a fost condus pe ultimul drum de familia îndurerată.

Copilul în vârstă de un an şi zece luni a fost înmormântat, astăzi, în cimitirul din Găești.

Ştefan s-a stins din viaţă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un spital privat din Bucureşti, după o banală operaţie de hernie inghinală.

Potrivit raportului medicilor legişti, cauza morţii copilului este şocul hemoragic ca urmare a unei hemoragii interne care nu a fost depistată la timp.

Pe acelaşi subiect

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti a decis să se autosesizeze şi a început o investigaţie în acest caz.

O altă anchetă este desfăşurată în paralel şi de procurori.

Copil mort într-un spital privat după o operaţie banală

Sâmbătă, 20 octombrie, în jurul prânzului, copilul a intrat în sala de operaţie, iar ulterior a fost transferat la Terapie Intensivă, acolo unde ar fi stat nu mai mult de jumătate de oră, potrivit declaraţiei mamei copilului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La câteva ore după operaţie, Ştefan a intrat în stop cardio-respirator, iar mama micuţului a sunat la 112 pentru a cere ajutorul unui echipaj SMURD.

Astfel, medicii SMURD au mers la spitalul privat şi au continuat manevrele de resuscitare, însă toate eforturile au fost în zadar.

Copilul a fost declarat decedat, în jurul orei 00.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Ulterior, Direcţia de Sănătate Publică a efectuat un control la spitalul privat, iar în urma acestuia, inspectorii au constatat că toate procedurile au fost respectate.

Colegiul Medicilor din Bucureşti urmează să efectueze un alt raport în aces caz în ceea ce priveşte conduita medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ştefan, copilul mort într-un spital privat din Bucureşti, condus pe ultimul drum de familia îndurerată