Cosmin și-a măcelărit fosta iubită, în centrul Timişoarei, pentru că l-a părăsit. Acum, ucigașul Karinei și-a primit pedeapsa

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 20.01.2021, 19:13.
Actualizat: 20.01.2021, 22:12

Cosmin Titiş, bărbatul de 31 de ani care și-a ucis fosta iubită în centrul Timișoarei, pentru că l-a părăsit, a primit sentința definitivă, la aproximativ un an și jumătate de la odioasa crimă. Maria Karina avea 21 de ani când a fost atacată şi înjunghiată de mai multe ori în parc. La scurt timp după atac, ea a murit.

Cosmin și-a măcelărit fosta iubită în centrul Timişoarei, pentru că l-a părăsit. Acum, ucigașul și-a primit pedeapsa

Cosmin și-a măcelărit fosta iubită în centrul Timişoarei, pentru că l-a părăsit. Acum, ucigașul și-a primit pedeapsa

Facebook

Magistraţii de la Curtea de Apel Timiş au pronunţat sentinţa definitivă în dosarul odiosului asasin din Lupeni, care şi-a măcelărit fosta iubită în centrul Timişoarei.

Curtea de Apel Timiş l-a condamnat pe Cosmin Titiş ”la pedeapsa de 30 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (omor cu premeditare), în stare de recidivă postexecutorie”, se arată în soluţia instanţei de apel.

În dosarul judecat pe fond, la Tribunalul Timiş, bărbatul a primit o pedeapsă de 25 de ani de închisoare, însă ea a fost contestată.

Karina a fost ucisă în spatele Catedralei din Timişoara

Potrivit procurorilor, în 20 septembrie 2019, în jurul orelor 19:15, pe fondul geloziei, în parcul situat în spatele Catedralei Mitropolitane din municipiul Timişoara, Cosmin Titiş i-a aplicat fostei sale iubite, Karina Parnica, 25 lovituri de cuţit, în diferite zone ale corpului, în urma acestor lovituri victima suferind leziuni traumatice grave care au condus în scurt timp la decesul ei.

Drama tinerei de 20 de ani a început la scurt timp după ce a decis să se despartă de acesta.

După o ploaie de mesaje de ameninţare şi după mai multe tentative de şantaj, Titiş a ucis-o pe tânără la scurt timp după ce aceasta s-a întors din Anglia, la Sabrina, o prietenă a acesteia din Timişoara.

Le-a urmărit pe cele două de la ieşirea din magazinul unde prietena Karinei Lucra, până în parcul din centrul oraşului.

„Inculpatul Titiş George Cosmin le-a urmărit pe cele două şi le-a ajuns pe un trotuar care mărgineşte parcul din jurul Catedralei Mitropolitane, unde le-a acostat, a prins-o de haine pe victima Karina, a tras-o înspre interiorul parcului, conducând-o forţat până la o bancă situată în acel parc, apoi a aşezat-o forţat pe victimă pe acea bancă, a împins-o pe bancă, iar el s-a poziţionat în faţa victimei, în picioare, dar aplecat asupra ei, ţinând-o cu o mână de umăr”, se arată în dosar, potrivit adevarul.ro.

Cosmin a sunat-o pe mama lui, după ce a ucis

Bărbatul şi-a sunat mama după crimă. În stare de șoc, femeia nici nu a crezut inițial ce îi spune fiul ei. Când a realizat că totul e adevărat, l-a sfătuit să se predea.

"Nu se certau, i-am văzut acum o lună, am mers la nunţi împreună, nu păreau să aibă o problemă. Sunt şocată. Cred că a luat ceva, droguri ceva. Nu era el în stare să facă aşa ceva. M-a sunat, plângea, era agitat, i-am închis telefonul. Eu nu am crezut. Nu ştiu să fi avut avut acces la droguri, dar altfel nu îmi explic", a spus prin telefon mama criminalului exclusiv pentru Observator.

Cosmin şi Karina se despărţiseră de curând şi fata se pare că îşi găsise alt iubit. Însă, spun cunoscuţii lor, se mai certaseră şi înainte, dar se împăcaseră. De această dată, Karina a vrut să rupă definitiv relaţia.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.