Antena Meniu Search
x

Karina, tânăra ucisă în parc la Timişoara, şi-a presimţit moartea: "O să vii la înmormântarea mea!"

Karina, tânăra ucisă în parc la Timişoara, de fostul ei iubit, şi-a presimţit moartea. "O să vii la înmormântarea mea!", i-a spus ea cu puţin timp înainte de a fi omorâtă unui prieten.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.09.2019, 15:56

Karina, tânăra ucisă în parc la Timişoara, de fostul ei iubit, şi-a presimţit moartea. "O să vii la înmormântarea mea!", i-a spus ea cu puţin timp înainte de a fi omorâtă unui prieten.

Detalii teribile ies la iveală după crima care a şocat toată ţara, comisă vineri seara în parcul din spatele Catedralei din Timişoara. Karina, o tânără de 21 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul ei iubit. Acesta a lăsat-o într-o baltă de sânge, apoi a fugit, fiind capturat după trei ore.

Fata lucra în Anglia şi se desperţise de 9 luni de Cosmin Titiş, după cum a povestit exclusiv pentru Observator un prieten. Ea venise în România de puţine zile şi era în vizită la o prietenă. Fostul iubit a venit special de la Lupeni, să o ucidă, dar nimeni nu ştie cum a afla el că fata e în România.

Prietenul Karinei spune că aceasta a avut o relaţie complicată cu ucigaşul ei, care o bătea şi o trata rău. Tocmai de aceea a decis să se despartă de el. Au urmat zeci de mesaje de ameninţare.

Pe acelaşi subiect

Karina şi-a prevestit moartea

"O să vezi că o să vii la mine la înmormântare, o să vezi că o să mă omoare. Dar nu mă gândeam, mă gândeam că maxim, dacă e, o bate.", spune prietenul Karinei. "A primit atâtea ameninţări. Şi o ameninţa că dacă nu se întoarce ea în ţară, o omoară pe maică-sa. Ea a rămas în Anglia şi şi-a văzut de viaţa ei. El îi trimitea mesaje şi ameninţări. Când vine Karina acasă o omor. Spunea că a mai fost la puşcărie şi nu îi e frică să mai meargă.", a detaliat sursa noastră.

Cosmin Titiş trăia în Lupeni, dar vineri a venit la Timişoara, înarmat cu un cuţit: "Ea a fost la o prietenă în vizită. Nu îmi dau seama cum a ştiut el unde e. Ştia că e nebun şi o urmăreşte. O bătea, o înjura, mai rău ca pe câine o ţinea. O bătea şi dacă o saluta un băiat pe stradă.", mai spune prietenul Karinei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Karina, tânăra ucisă în parc la Timişoara, şi-a presimţit moartea: "O să vii la înmormântarea mea!"