Antena Meniu Search
x

Video Cozi mai mari de 15 km la vama Arad, după o defecţiune la sistemul informatic. Șoferii au așteptat ore întregi: "E cu scandaluri, cu înjurături şi de toate"

O defecţiune la sistemului informatic în vama maghiară a creat haos la punctele de frontieră aflate la granița cu Ungaria. Timp de patru ore, circulaţia a fost blocată complet, spre disperarea şoferilor şi-a transportatorilor. Nici spre prânz, defecţiunea nu a fost înlăturată, iar în vamă încă mai erau blocate sute de maşini şi tiruri.

de Redactia Observator

la 09.03.2023, 09:51

Vezi și

Încă de la primele ore ale dimineţii, imediat după prinderea unui grup de migranţi, sistemul informatic maghiar s-a defectat. Atunci a început de fapt, calvarul celor prinşi în trafic. În cele câteva ore de aşteptare nicio maşină n-a mai putut intra sau ieşi din ţară.

Cozile de maşini şi tir-uri s-au întins pe mai bine de 15 kilometri

Cozile de maşini şi tir-uri s-au întins pe mai bine de 15 kilometri. Totul, spre disperarea şoferilor.

Șofer: Nu se poate, e bătaie de joc. Am plecat la trei dimineaţa de la ploieşti. Am făcut şase ore până aici și stăm de aici şi aşteptăm. 

Pe acelaşi subiect

Șofer: De patru şi jumătate stăm pe loc, iar de aseară tot aşa o ţinem. Văd că se şi claxonează. Da, da! E cu scandaluri, cu înjurături şii de toate. Este belea. 

După cele patru ore de chin, la insistenţele poliţiştilor de frontieră români, controlul la vamă s-a reluat manual. 

Andrei Dincă, purtător de cuvânt IPF Arad: La acest moment traficul este deschis pe ambele sensuri. În continuare, urmărim evoluţia situaţiei şi suntem pregătiţi să asigurăm toate măsurile necesare.

Abia astăzi, 9 martie, circulaţia în Vama Nădlac ar putea reveni la normal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cozi mai mari de 15 km la vama Arad, după o defecţiune la sistemul informatic. Șoferii au așteptat ore întregi: "E cu scandaluri, cu înjurături şi de toate"