Antena Meniu Search
x

Video Drumul care nu duce nicăieri, inaugurat cu mare fast în Satu Mare. Sobor de preoţi, adus să sfinţească o şosea închisă complet

În Satu Mare s-a inaugurat cu mare fast, sobor de preoţi şi tăieri de panglici, un drum judeţean care ar trebui să ducă spre vamă şi să facă deci legătura cu Ucraina. Ar trebui, pentru că de fapt drumul este închis complet.

de Redactia Observator

la 22.02.2023, 08:28

Vezi și

Potrivit presasm.ro, la inaugurarea drumului ar participat oficiali atât de la Consiliul Judeţean Satu Mare, cât şi de la Prefectura Satu Mare. Evenimentul a fost unul festiv: s-au tăiat panglici tricolore, iar un sobor de preoţi a sfinţit lucrarea. Problema? Drumul nu duce nicăieri pentru că este închis traficului.

Conform proiectului, noul drum modernizat ar trebui să facă legătura între România şi Ucraina, mai exact între Tarna Mare şi Hyzha. "Obiectivul principal al proiectului este îmbunătăţirea accesibilităţii în cele două regiuni partenere pentru a optimiza mobilitatea persoanelor şi a bunurilor şi a sensibiliza publicul cu privire la importanţa dezvoltării unei societăţi integrate social şi coezive", au declarat autorităţile din Satu Mare.

Drumul are o lungime totală de 2.859 de metri. Dintre aceştia, 1.696 de metri sunt de partea română a graniţei, iar 1.163 de metri sunt de partea ucraineană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Drumul care nu duce nicăieri, inaugurat cu mare fast în Satu Mare. Sobor de preoţi, adus să sfinţească o şosea închisă complet