Antena Meniu Search
x

Video Crăciunul pe pârtie s-a lăsat cu distracţie până dimineaţa: "Noi am avut un weekend minunat"

Dar şi în acest an de Crăciun drumurile au dus mai ales spre munte. A nins mult, pârtiile sunt deschise, mesele sunt pline cu de toate, aşa că oamenii nu s-au mai uitat la cât costă câteva zile de relaxare cu pritenii sau familia.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 25.12.2021, 19:39

Vezi și

La munte e veselie mare. Cel mai aglomerat loc din Poiana Braşov a fost complexul amenajat pentru săniuș și tubing.

Ștefan Cifca, reprezentant parc de agrement: Avem patru piste pentru colaci şi pista din stânga pentru sănii. Temperaturile sunt cu plus. Avem zăpadă de două zile, preparată de tunuri şi sperăm să ne mai ţină 2-3 zile cel puţin.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Este ora 12, iar temperatura atmosferică în Poiana Braşov este de 4 grade Celsius şi, cu toate acestea, stratul de zăpadă rezistă, pentru că e foarte bine bătătorit la bază. Iar în această zonă, grosimea sa este de aproximativ jumătate de metru.

De dimineaţa pe pârtie

Pe acelaşi subiect

Mii de turişti au stat de dimineaţa până seara pe pârtie.

Reporter-turişti: - Cum vi s-a părut? 

- Super. Amestecate. De toate. Echilibrul, teama, emoţiile, te accidentezi, nu te accidentezi. Totul este foarte frumos. 

- Până mâine dimineaţă stau aici.

- Este pârtia perfectă. Nu este nici aglomerat. Noi am avut un weekend minunat. 

- Este zăpadă, se schiază bine şi Crăciunul este frumos în Poiană. 

În restaurantele din staţiune de pe masa de sărbătoare nu lipseşte nimic. 

Laura Mihalache, chef bucătar: Noi mergem pe linie de porc, sau, pentru că suntem la munte, avem peşte, păstrăv, saramură de păstrăv, dar pe lângă asta mai avem şi o carne de iepure.

Diana Tibeică, manager hotel: Am pregătit masa tradiţională de Crăciun cu preparate tradiţionale. Avem salată de boeuf, piftie, pomana porcului şi, bineînţeles avem şi preparate internaţionale, avem preparate din peşte, avem bufet suedez în seara aceasta, vom avea şi candybar.

Claudia Sandu, reprezentant hotel: Avem brunch-ul tradiţional, ceea ce vedeţi şi în spate, unde colegii mei au pregătit tot ce înseamnă tradiţional, bucate româneşti, fie că sunt făcute la noi în bucătărie sau la grătarul de afară.

Turist: Sărmăluţe, dacă e friptură categoric sau pomana porcului, şoric categoric. Celelalte le pot mânca tot timpul anului. Acum fiind o sărbătoare aparte, consider că e mai bine şi mai frumos să mânânci aşa ceva. 

În zilele următoare, staţiunile vor fi şi mai aglomerate, vor fi mulţi turişti care merg pentru o zi la munte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crăciunul pe pârtie s-a lăsat cu distracţie până dimineaţa: "Noi am avut un weekend minunat"