Antena Meniu Search
x

Video Sărbători de iarnă în ţările calde. Dubai, Zanzibar şi Maldive, unele dintre destinaţiile preferate de români pentru vacanţa de Crăciun

Pe mulţi români, Moş Crăciun i-a găsit în costum de baie, pe plajă. Câţiva dintre ei au împărtăşit cu noi experienţa. Dubai, Zanzibar şi Maldive au fost cele mai vândute destinaţii exotice pentru sărbători in acest an.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 25.12.2021, 19:33

Vezi și

Atmosfera feerică de Crăciun a cuprins inclusiv Dubaiul, acolo unde astăzi au fost 27 de grade celsius... Chiar şi aşa turiştii au parte de toate distracţiile, de la pîrtii de schi, la patinoare. Sunt mulţi români care plecat de sărbători în căutarea căldurii. Familia Pikasea e în Thailanda. 

Marius Pikasea - turist: Suntem pe o plajă foarte frumoasă. Anul acesta am ales să petrecem sărbătorile de Crăciun şi revelion într-o destinaţie exotică, precum aţi văzut, şi ne bucurăm în seara asta de un apus minunat. Ne bucurăm de o experienţă extraordinară cua devărat şi vă invităm pe toţi să o faceţi pentru că este cu siguranţă diferit. 

Adi e în Zanzibar. Se simte acolo ca acasă

Adrian - turist: Sunt un grup mai mare de români, care am ales să facem în zanzibar şi Crăciunul şi Revelionul. Un grup de 24 de persoane. Am ales să începem vacanţa în zanzibar cu o plimbare cu caiacul într-o rezervaţie de mangrove. 

Pe acelaşi subiect

Pentru un astfel de Crăciun, e nevoie şi de un buget anume

Alexandra Marin - reporter Observator: Cine a vrut să îşi petreacă sărbătorile de iarnă în costum de baie a trebuit să scoată din buzunar cel puţin 1.000 de euro. cea mai ieftină destinaţe exotică este Dubaiul, în timp ce la extrema opusă avem Mauriţius. Acolo, pentru un sejur de 7 nopţi de cazare în perioada Crăciunului sau a Revelionului, turiştii au plătit chiar şi 6.500 de euro de persoană. 

Marius Berca - reprezentant agenţie de turism: Preţul craşte proporţional cu clasificarea hotelului şi tipul de masă pentru care optează turiştii.

În ţări exotice românii sunt întâmpinaţi cu mese pline, dar de pe care lipsesc cozonacul şi sarmalele

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Sărbători de iarnă în ţările calde. Dubai, Zanzibar şi Maldive, unele dintre destinaţiile preferate de români pentru vacanţa de Crăciun