Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crimă oribilă lângă Timișoara, un tânăr și-a strangulat cu furie colegul de muncă: "Îmi pare rău!" (Video)

Crimă oribilă, noaptea trecută, pe un șantier din comuna Chişoda, lângă Timişoara. Doi tineri, colegi de muncă, s-au luat la ceartă după mai multe pahare de băutură iar, la un moment dat, unul dintre ei l-a strangulat cu furie pe celălalt.

de Veronica Micu

la 13.07.2020 , 07:40

Un tânăr de 35 de a murit a murit strangulat de colegul de muncă Crimă oribilă lângă Timișoara, un tânăr și-a strangulat cu furie de colegul de muncă - captura video
  • Bărbatul de 35 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu l-au mai readus la viață.
  • Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.

Scenele violente au avut loc pe șantierul unei case aflate pe strada Primăverii, în comuna Chişoda.

După ce s-au cinstit cu mai multe pahare de băutură, cei doi muncitori s-au luat la ceartă. Scandalul a degenerat până la momnentul în care unul dintre ei, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a sărit la gâtul colegului de 35 de ani și l-a strangulat.

Când a realizat ce a făcut, agresorul a sunat la 112. A fost însă prea târziu.

Articolul continuă după reclamă

Medicii de pe Ambulanță sosiți la fața locului au efectuat manevre de resuscitare timp de 40 de minute, însă nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de 35 de ani.

Ucigașul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Tânărul de 20 de ani le-a spus oamenilor legii că îi pare rău de cele întâmplate.

- Acest articol a fost realizat cu ajutorul informațiilor transmise de reporterul Observator în Timiș, Iulia Dumitrașcu - 

Citește și:
Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Crimă oribilă lângă Timișoara, un tânăr și-a strangulat cu furie colegul de muncă: "Îmi pare rău!" (Video)