Antena Meniu Search
x

Românul ucis în Franța, atacat din cauza unei datorii la păcănele: „Mi-a fost greu să mă despart de ea“

Românul de 43 de ani ucis în Franța, pe stradă, în timp ce se întorcea de la muncă, ar fi fost atacat din cauza unei datorii la păcănele.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.07.2020, 09:16

Românul ucis în Franța, atacat din cauza unei datorii
Românul ucis în Franța, atacat din cauza unei datorii - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Suspectul crimei este un alt român, de 55 de ani, vecin cu victima.
  • Suspectul împrumutase bani de la victimă și, pentru că nu avea de unde să-i dea înapoi, ar fi trebuit să-i cedeze mașina.

Suspectul crimei, un alt român de 55 de ani, a recunoscut fapta și le-a spus polițiștilor că l-a atacat pe vecinul lui din cauza unei datorii. Acesta a povestit că împrumutase de la victimă suma de 1.800 de euro, pentru a-i cheltui la jocuri de noroc, și că ar fi stabilit de comun acord ca, în schimbul banilor, să-i cedeze mașina pe care o deținea.

Însă, spune el, ”mi-a fost greu să mă despart de ea”. Astfel că a pus la cale atacul, scrie Ouest-france.fr.

Inițial, conflictul celor doi s-a desfășurat într-un magazin. Ulterior, totul s-a mutat în stradă, unde românul de 43 de ani a sfârșit înjunghiat cu un cuțit de bucătărie.

Agresiunea a avut loc vineri, 3 iulie, în jurul orei 18:30, la intersecția dintre rue Nizan și bulevardul Victor Hugo din Nantes.

După atac, agresorul a fugit și s-a ascuns într-un apartament dintr-un imobil aflat în zonă. Când polițiștii au încercat să intre în locuință, individul a sărit pe o fereastră și a dispărut. El a fost găsit două zile mai târziu și arestat.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Românul ucis în Franța, atacat din cauza unei datorii la păcănele: „Mi-a fost greu să mă despart de ea“