Antena Meniu Search
x

După ce şi-a ucis soţia, dascălul din Ciorteşti a mers la patru pomeni şi a cântat psalmi lângă părintele paroh (Video)

Noi dezvăluiri cutremurătoare în cazul crimei oribile din Ciorteşti, care a şocat liniştita comunitate din judeţul Iaşi. Dascălul bisericii din sat şi-a ucis soţia cu o violenţă greu de imaginat, cu numai câteva zile înainte de nunta fiicei, pe care o pregăteau împreună. 

Noi dezvăluiri cutremurătoare în cazul crimei oribile din Ciorteşti, care a şocat liniştita comunitate din judeţul Iaşi. Dascălul bisericii din sat şi-a ucis soţia cu o violenţă greu de imaginat, cu numai câteva zile înainte de nunta fiicei, pe care o pregăteau împreună. 

Grozăvia a avut loc vineri seara. Cei doi s-au ceartat, Eugen Petrucă, în vârstă de aproximativ 50 de ani, acuzându-şi nevasta că a băut prea mult alcool. Apoi, înfuriat, a lovit-o în cap pe soţia sa, Petronela, cu un par, după care a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, în curtea casei.

Calvarul femeii a fost însă departe de a se termina. Bărbatul i-a schimbat hainele, a pus-o în pat şi a lăsat-o să moară în chinuri.

Pe acelaşi subiect

A doua zi dimineaţă, dascălul din Ciorteşti s-a dus la biserică, participând la treburile parohiei alături de preot, rânduieli specifice unei zile de sâmbătă. Mai mult, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, a mers în sat şi a slujit la patru pomeni.

În cursul după-amezii, însă, fiica celor doi, care locuieşte în străinătate, şi-a sunat tatăl şi l-a întrebat de ce nu răspunde mama ei, pe care o sunase insistent. Omul i-ar fi răspuns că femeia este grav bolnavă, şi că are nevoie de o ambulanţă. 

Au sunat la 112, iar când au sosit medicii, femeia era deja moartă. Seara, dascălul bisericii era deja în cătuşe, spre mirarea şi şocul comunităţii.

Dascălul din Ciorteşti, arestat pentru 30 de zile

Poliţiştii l-au reţinut pe dascăl, apoi, instanţa l-a arestat pentru 30 de zile, dovezile fiind indubitabile. 

"La data de 20 august, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului P.E. din comuna Ciorteşti cu privire la comiterea infracţiunii de omor calificat asupra unui membru de familie. 

Din probatoriul administrat a rezultat suspiciunea rezonabilă că, în seara de 17 august 2018, după ce şi-a lovit victima, soţia sa, cu bâta, inculpatul ar fi stropit cu benzină, după care i-ar fi dat foc, iar mai târziu ar fi târât-o în casă, unde a lăsat-o până a doua zi, cănd ar fi exercitat alte acte de violenţe asupra ei, toate leziunile conducând în scurt timp la decesul victimei.

Tribunalul a admis propunerea de arestare preventivă pentru o periodă de 30 de zile", au precizat procurorii Parchetului Iaşi.

"Noi suntem şocaţi de ceea ce s-a întâmplat"

Localnicii din Ciorteşti nu pot explica gestul bărbatului.

"Noi am fost cu toţii şocaţi. Nimic nu a prevestit acest fapt. Era o familie absolut normală, atât ea, cât şi el. Se mai certau, însă nu foarte tare. Iar el nu era consumator de alcool. Noi suntem şocaţi de ceea ce s-a întâmplat şi nu putem explica ce a fost în capul lui. Regretăm faptul şi ne exprimăm regretul fiicei acestuia", declară Alina Apostol, primarul comunei Ciorteşti. 

Gestul dascălului bisericii din Ciorteşti este cu atât mai îngrozitor cu cât, pe data de 1 septembrie, fiica lor în vârstă de 20 de ani urma să se căsătorească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » După ce şi-a ucis soţia, dascălul din Ciorteşti a mers la patru pomeni şi a cântat psalmi lângă părintele paroh (Video)