Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dascălul din Ciorteşti care i-a dat foc soţiei, după ce a stropit-o cu benzină, a fost arestat. Motivul halucinant care a dus la tragedie

Ies la iveală noi detalii şocante despre crima comisă de dascălul din Ciorteşti. După ce a snopit-o în bătaie, ajutorul preotului din sat şi-a stropit soţia cu benzină, apoi i-a dat foc. Omul bisericii le-ar fi dezvăluit anchetatorilor motivul halucinant care a dus la tragedie.

de Redactia Observator

la 21.08.2018 , 14:21

Locuinţa dascălului din Ciorteşti Dascălul din Ciorteşti care i-a dat foc soţiei, după ce a stropit-o cu benzină, a fost arestat. - Bzi.ro

Ies la iveală noi detalii şocante despre crima comisă de dascălul din Ciorteşti. După ce a snopit-o în bătaie, ajutorul preotului din sat şi-a stropit soţia cu benzină, apoi i-a dat foc. Nimeni nu-şi explică gestul făcut de omul bisericii, care le-ar fi dezvăluit anchetatorilor motivul halucinant care a dus la tragedie.

Dascălul din Ciorteşti, judeţul Iaşi, a fost arestat pentru uciderea soţiei, fiind acuzat că a bătut-o până a leşinat, apoi a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc.

Bărbatul de 51 de ani este acuzat că şi-a lovit soţia, de 48 de ani, cu o bâtă, iar după ce aceasta a leşinat, a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, potrivit anchetatorilor.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a suferit arsuri pe o treime din suprafaţa corpului şi a murit a doua zi după incident, fiind lăsată să zacă în casă, pe pat. În acest timp, soţul femeii, care este dascăl din comuna Ciorteşti, nu a solicitat intervenţia medicilor.

Pe acelaşi subiect

Dascălul care şi-a stropit soţia cu benzină le-a spus anchetatorilor că s-a enervat, întrucât femeia ar fi consumat în exces băuturi alcoolice. Cei doi soţi pregăteau nunta fiicei lor, programată peste două săptămâni.

Dascălul a fost iniţial reţinut, după care judecătorii Tribunalului Iaşi au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Oamenii din localitate sunt şocaţi de fapta comisă de dascălul bisericii şi că nimeni nu-şi explică de ce bărbatul a acţionat cu o asemenea cruzime.

”Este şocant. Erau o familie normală, iar bărbatul nu era cunoscut ca fiind violent. Urmau să-şi mărite fata peste două săptămâni, au împărţit şi invitaţiile la nuntă. Faptul că soţia a băut nu e un motiv să nu ai discernământ şi să-i dai foc. E îngrozitor. Bărbatul a lucrat şi în străinătate o perioadă, nimic nu anunţa gestul pe care l-a făcut. Lumea e terifiată, nimeni nu-şi explică cum un om al bisericii poate face aşa ceva”, a declarat primarul localităţii comunei Ciorteşti, Alina Apostol.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Dascălul din Ciorteşti care i-a dat foc soţiei, după ce a stropit-o cu benzină, a fost arestat. Motivul halucinant care a dus la tragedie