Antena Meniu Search
x

Bărbatul decapitat cu drujba la Sânandrei şi-a salvat fiul de la moarte cu ultimele puteri

Un bărbat a fost atacat în propria casă şi ucis sub privirile şocate ale copiilor săi. Scenele păreau desprinse dintr-un film de groază. Unul dintre fiii bărbatului, un copil de doar 14 ani, şi-a rupt piciorul în timp ce încerca să fugă.

Vezi și

Un bărbat a fost atacat în propria casă şi ucis sub privirile şocate ale copiilor săi. Scenele păreau desprinse dintr-un film de groază.

Unul dintre fiii bărbatului, un copil de doar 14 ani, şi-a rupt piciorul în timp ce încerca să fugă. Ucigaşul a fost găsit lângă cadavru, la fel şi arma crimei: o drujbă. 

Tocmai se crăpa de ziuă atunci când zgomotele puternice i-au îngrozit pe locatarii casei din comuna Sânandrei.

Înăuntru, buimaci, bărbatul de 44 de ani, cei doi fii ai săi şi iubita unuia dintre băieţi încercau să-şi dea seama ce se întâmplă. Nu au apucat însă.

Pe acelaşi subiect

Victima a fost trezită de zgomotul puternic al drujbei a reuşit să iasă prin spatele casei, a fugit în grădină, a încercat să sară gardul, dar în câteva minute agresorul l-a prins pe bărbat şi l-a omorât.

Între timp, copiii bărbatului încercau să se salveze.

Fiul cel mare al victimei şi iubita lui au reuşit să se ascundă în camera în care dormeau. Mezinul a fugit. Chiar tatăl lui l-ar fi ajutat să scape, spun rudele.

În fuga lui, adolescentul şi-a fracturat piciorul. Dar a scăpat de furia agresorului. Tatăl în schimb a fost măcelărit în curte. Zgomotele făcute de arma crimei i-au alertat şi pe vecini.

Mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţe au ajuns la faţa locului. L-au găsit pe criminal chiar lângă victima lui. Vecinii şi rudele spun că cei doi se cunoşteau. Mai mult, ar mai fi avut un conflict anul trecut.

Criminalul a fost reţinut şi dus la audieri. Anchetatorii trebuie să afle acum toate detaliile atacului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbatul decapitat cu drujba la Sânandrei şi-a salvat fiul de la moarte cu ultimele puteri