Antena Meniu Search
x

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Marea Britanie! O ROMÂNCĂ de 36 de ani, profesoară, a fost ucisă cu mai multe LOVITURI DE CIOCAN. Detalii şocante din anchetă

Crimă abominabilă în Croydon, Marea Britanie. Florina Pastina, în vârstă de 36 de ani, profesoară din România, a murit vineri dimineaţă, după ce a fost atacată cu ciocanul într-o locuinţă din Alpha Road.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.07.2017, 11:59

Crimă abominabilă în Croydon, Marea Britanie. Florina Pastina, în vârstă de 36 de ani, profesoară din România, a murit vineri dimineaţă, după ce a fost atacată cu ciocanul într-o locuinţă din Alpha Road.

Potrivit Croydon Guardian, un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost arestat cu suspiciunea de crimă şi este acum în custodia unei secţii de poliţie din Londra.

În locuința de pe Alpha Road, Croydon, unde a avut incidentul, polițiștii au găsit și un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 25 de ani, de asemenea răniţi.

Din fericire, cei doi sunt în afară oricărui pericol.

Pe acelaşi subiect

Echipajele de poliţie au fost chemate la locuinţa din Alpha Road, vineri dimineaţă, la ora 7:22. Florina fusese atacată cu ciocanul, iar rănile suferite erau extrem de grave.

Două zile mai târziu, românca a murit, iar singurul suspect este bărbatul în vârstă de 34 de ani, reţinut ulterior de poliţie.

Anchetatorii susţin că cei patru implicaţi în incident se cunoşteau.

"Deşi, la această oră, un bărbat se află în arestul poliţiei, vreau să aflu de la toţi cei care au fost de faţă sau au auzit ceva legat de acest atac orice informaţie care ar putea ajuta investigaţia.

Este vital să aflăm ce s-a întâmplat în acea dimineaţă pentru a putea determina cauzele care au dus la acest eveniment tragic", a declarat inspectorul şef Noel McHugh.

Familia Florinei este distrusă de durere.

"Era o persoană minunată, care mai avea atât de multe de oferit".

Românca era cadru didactic la o școală din Croydon, iar apropiații o descriu ca pe un “profesor respectat, un om bun și frumos”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Marea Britanie! O ROMÂNCĂ de 36 de ani, profesoară, a fost ucisă cu mai multe LOVITURI DE CIOCAN. Detalii şocante din anchetă