Antena Meniu Search
x

Şi-a dus câinele la dresaj și l-a recuperat MORT, DESCOMPUS şi aruncat într-un sac pe marginea drumului! (VIDEO)

Un câine din rasa Lup Cehoslovac, dus la dresat timp de câteva luni, a sfârșit mort, descompus şi aruncat într-un sac pe marginea Bălții Craiovița, după ce stăpâna animalului, o tânără de 27 de ani, din Craiova, a început să aibă suspiciuni în privința dresorului.

Un câine din rasa Lup Cehoslovac, dus la dresat timp de câteva luni, a sfârșit mort, descompus şi aruncat într-un sac pe marginea Bălții Craiovița, după ce stăpâna animalului, o tânără de 27 de ani, din Craiova, a început să aibă suspiciuni în privința dresorului.

Joia trecută, Fiorela Costea lansa un mesaj disperat pe pagina de Facebook „Animale pierdute, găsite și adopții Craiova“, încercând să dea de urma celui în grija căruia își lăsase câinele pentru dresaj.

„Vă rog, dacă aveți informații despre dresorul canin Petre Gavrilă, dați-mi de știre… Am dus câinele la dresaj, iar acum nu mai este de găsit, a încasat întreaga sumă în avans și a găsit tot felul de scuze ori de câte ori vroiam să vizităm cățelul“, a fost mesajul tinerei.

Două zile mai târziu, Fiorela posta un nou mesaj, prin care anunța că și-a găsit cățelul mort, băgat într-un sac și aruncat pe marginea drumului.

Tânăra le-a povestit jurnaliștilor de la GdS că a cumpărat puiul de lup Cehoslovac din Italia și că l-a dus la dresaj, unde a decis să-l și cazeze pentru a nu se deplasa zilnic cu el la orele de instruire. 

A ținut legătura cu dresorul, Petre Gavrilă, prin telefon, prin intermediul căruia acesta îi trimitea și imagini video, până la un moment dat, când tânăra i-a spus că vrea să-și vadă câinele. 

VEZI IMAGINI VIDEO

De atunci, instructorul a început să invoce diverse scuze, iar fata a simțit că ceva s-a întâmplat. ”Când am văzut că nu am posibilitatea să îl vizitez, mi-am dat seama că ceva este în neregulă. Mi-a spus că Wolf a murit pentru că a făcut Parvoviroză, dar el avea toate vaccinurile la zi, așa că refuz să cred că acest lucru s-a întâmplat. Vreau să plătească moral pentru moartea acestui cățel și să nu mai pățească și alții ce am pățit și eu”, a spus Fiorela Costea. 

Tânăra a mai spus că pentru dresaj i-a plătit dresorului în avans contravaloarea serviciului, respectiv 2.000 de lei.

De cealaltă parte, Petre Gavrilă se apără și spune că animalul a murit în câteva ore, dar nu a reușit să dea de stăpâna lui pentru a o anunța. Așa că ar fi decis să-l îngroape undeva. 

Contactat de GdS, Gavrilă a precizat că a îngropat câinele mort și că nu a putut lua legătura cu proprietarii acestuia pentru a-i informa. „Nu am aruncat câinele la marginea șanțului, așa cum susțin proprietarii, ci l-am îngropat. La insistențele lor l-am dezgropat și l-am dus acolo (la marginea Bălții Craiovița – n.r.), pentru a se convinge că a murit și că nu l-am vândut, așa cum mă acuzau. Nu i-am anunțat imediat pentru că erau plecați din țară și nu am putut să dau de ei“, a spus Gavrilă. „Am luat bani de la această familie, nu mai știu exact ce sumă, dar banii nu i-am oprit eu, ci i-am băgat în hrana și medicamentele câinelui, pentru că nu mi-au lăsat nici un fel de mâncare. Și a stat la mine mai mult de trei luni“, a adăugat bărbatul. Acesta a recunoscut că nu deține vreun atestat privind dresajul canin și că face acest lucru „în timpul liber, din pasiune“.

Un alt craiovean reclamă că și el a avut probleme cu instructorul Petre Gavrilă pe numele căruia a şi depus o plângere la poliție.

Acum, oamenii legii cercetează dacă cele reclamate de proprietara Lupului Cehoslovac se confirmă, cât și cazul bărbatul care nu și-a mai recuperat banii pe orele de dresaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Şi-a dus câinele la dresaj și l-a recuperat MORT, DESCOMPUS şi aruncat într-un sac pe marginea drumului! (VIDEO)