Antena Meniu Search
x

EXECUŢIE în Capitală, pe Şoseaua Viilor! Un bărbat şi-a ÎMPUŞCAT ÎN CAP soţia, apoi s-a sinucis! (VIDEO)

O crimă oribilă a avut loc ieri în Capitală, pe Şoseaua Viilor. Potrivit primelor informaţii, un bărbat şi-a împuşcat în cap iubita, apoi s-a sinucis.

Update ora 10:00 - Potrivit anchetatorilor, femeia de 31 de ani a fost împușcată mortal de soțul ei. Poliția nu a identificat eventuale plângeri formulate anterior de victimă împotriva bărbatului.

----------------------------

O crimă oribilă a avut loc ieri în Capitală, pe Şoseaua Viilor, în sectorul 4. Potrivit primelor informaţii, un bărbat şi-a împuşcat în cap iubita, apoi s-a sinucis. Câteva ore mai tâziu, cadavrul atacatorului a fost găsit în Călăraşi.

Ieri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri au fost sesizaţi că "in incinta unei societăţi comerciale de pe raza sectorului 5, o angajata de 31 de ani a fost agresata si impuscata in zona capului de catre sotul ei, acesta ulterior parasind locatia.

Pe acelaşi subiect

A fost efectuata cercetarea locului faptei, cadavrul fiind ridicat si transportat la INML in vederea necropsiei. In cursul noptii, suspectul (45 ani) a fost gasit decedat, pe raza unei comune din jud Calarasi".

Potrivit anchetatorilor, societatea unde lucra femeia şi unde a avut loc crima se află pe şoseaua Viilor, iar bărbatul era deţinător legal al unui pistol cu bile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » EXECUŢIE în Capitală, pe Şoseaua Viilor! Un bărbat şi-a ÎMPUŞCAT ÎN CAP soţia, apoi s-a sinucis! (VIDEO)