Antena Meniu Search
x

O nouă crimă sălbatică cutremură Italia, reţinut un tânăr român. Seamănă izbitor cu torturarea soţilor Martelli (Video)

O crimă deosebit de sălbatică și violentă cutremură din nou Italia, iar autorul ar fi un tânăr român.  Modul de operare, spun procurorii italieni, seamănă izbitor cu cel din cazul soţilor Martelii, jefuiţi şi torturaţi de banda de hoţi români.

O crimă deosebit de sălbatică și violentă cutremură din nou Italia, iar autorul ar fi un tânăr român. 

Modul de operare, spun procurorii italieni, seamănă izbitor cu cel din cazul soţilor Martelii, jefuiţi şi torturaţi de banda de hoţi români.

Alessandro Mancini, procurorul General din Ravenna, a prezentat informaţiile despre caz, precizând că s-a efectuat reținerea unui suspect, un tânăr cetățean român, cunoştinţă a victimei, faţă de care există indicii serioase, scrie presa italiană.

Rocco Desiante, un italian în vârstă de 43 de ani, proprietar de pizzerie, a fost găsit mort pe 7 octombrie, în apartamentul său, într-o baltă de sânge. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit rezultatelor medico-legale, moartea ar fi survenit ca urmare a unui număr foarte mare de leziuni. Craniu fracturat în mai multe locuri, esofag strivit, şi nenumărate răni pe tot corpul. Cadavrului îi lipsea o ureche, iar anchetatorii cred că italianul a fost torturat groaznic, murind înecat cu propriul sânge, din cauza hemoragiilor interne.

Scena crimei a fost impresionantă, spune procurorul. 

"O baltă uriaşă de sânge, totul în camera respectivă fiind acoperit cu sânge, până şi pereţii. Acest lucru scoate în evidență violența deosebită și brutalitatea cu care ucigașul operează", mărturiseşte procurorul.

Investigațiile medico-legale atribuie majoritatea rănilor în urma unor lovituri repetate, efectuate cu un instrument bont, care în prezent fost găsit.

În urma probelor administrate a fost reţinut ca suspect pentru crimă un tânăr român care, în timpul interogatoriului efectuat în această dimineața și-a exercitat dreptul de a nu răspunde niciunei întrebări.

Românul va fi interogat din nou, în cursul zilei de mâine, iar procurorii vor să afle dacă românul nu a acţionat singur.

Investigațiile continuă sub coordonarea Unităţii de Investigații Ravenna, cu suportul tuturor departamentelor de informaţii ale statului italian.

Anchetatorii italieni nu au dat publicităţii niciun fel de detaliu despre tânărul român.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O nouă crimă sălbatică cutremură Italia, reţinut un tânăr român. Seamănă izbitor cu torturarea soţilor Martelli (Video)