Antena Meniu Search
x

Criminalul de la Călăraşi şi-a măcelărit familia la câteva ore după ce a fost la Poliţie

Dan Alexandru, adolescentul în vârstă de 17 ani din Călăraşi care şi-a măcelărit familia împreună cu un prieten, a comis triplul asasinat la câteva ore după ce a fost la Poliţie pentru a semna controlul judiciar.

Dan Alexandru, autorul crimei de la Călăraşi, a fost la Poliţie cu câteva ore înainte
Dan Alexandru, criminalul de la Călăraşi care şi-a măcelărit familia, a fost la Poliţie cu câteva ore înainte de crime - Facebook

Dan Alexandru, adolescentul în vârstă de 17 ani din Călăraşi care şi-a măcelărit familia împreună cu un prieten, a comis triplul asasinat la câteva ore după ce a fost la Poliţie pentru a semna controlul judiciar.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, tânărul adoptat de familia din Călăraşi era cercetat în mai multe dosare penale şi chiar a fost arestat preventiv pentru furt calificat, distrugere şi conducere fără permis.

Cu toate acestea, pentru că este minor, tânărul a fost condamnat, pe 11 octombrie, la măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 4 luni.

Chiar ieri, cu câteva ore înainte de a comite triplul asasinat împreună cu prietenul său, Cristian Bivolaru, Dan Alexandru a mers la Poliţie pentru a semna controlul judiciar.

Pe acelaşi subiect

Familie din Călăraşi, măcelărită pentru 50 de lei şi o pereche de cercei

Triplul asasinat care a şocat întreaga ţară s-a produs, seara trecută, în jurul orei 21.00.

Un vecin al familiei care locuia pe strada Mihail Sadoveanu din Călăraşi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că trei oameni au fost ucişi.

Este vorba despre un bărbat de 82 de ani, soţia sa de 80 de ani şi fiica lor în vârstă de 58 de ani.

Cei trei au fost înjunghiaţi de Dan Alexandru, fiul adoptiv al familiei, acesta fiind luat în plasament încă de când avea două luni.

Mobilul crimei ar fi jaful, criminalul şi complicele său, dar şi un alt tânăr care este martor în dosar, reuşind să fure din casă suma de 50 de lei şi o pereche de cercei.

Mai mult, după ce au comis triplul asasinat de la Călăraşi, cei trei adolescenţi au furat maşina familiei, însă nu au reuşit să conducă decât câteva sute de metri.

Dan Alexandru şi complicele său, Cristian Bivolaru, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor şi furt, în timp ce fiul adoptiv a fost acuzat şi de conducere fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Criminalul de la Călăraşi şi-a măcelărit familia la câteva ore după ce a fost la Poliţie