Antena Meniu Search
x

Ionel Lepa avea arma la brâu, gata să ucidă din nou, când a fost capturat: "Cartuşele erau lângă el" (Video)

Poliţiştii au găsit asupra criminalului Ionel Lepa un adevărat arsenal. În momentul capturării, bărbatul avea la brâu pistolulul cu care l-a ucis pe poliţitul Cristian Amariei, dar și mai multe gloanțe.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.06.2019, 08:33

Polițiștii au reușit capturarea fugarului fără să tragă un foc de armă, deşi individul avea asupra sa arma crimei
Ionel Lepa avea arma la brâu, gata să ucidă din nou, când a fost capturat - Observator.tv

Poliţiştii au găsit asupra criminalului Ionel Lepa un adevărat arsenal. În momentul capturării, bărbatul avea la brâu pistolulul cu care l-a ucis pe poliţitul Cristian Amariei, dar și mai multe gloanțe.

Ioan Buda, şeful Poliţiei Române, ajuns deja în Timiş, şi-a felicitat colegii pentru capturarea criminalului, însă chestorul spune că în continuare rămâne de lămurit modul defectuos în care a fost organizată misiunea iniţială în care poliţistul Amariei şi-a pierdut viaţa.

Şeful IGPR a spus Ionel Lepa nu a opus rezistenţă, însă criminalul avea la brâu pistolul cu care l-a omorât pe agentul Cristian Amariei, dar şi cartuşe.

Pe acelaşi subiect

Reamintim că Ionel Mircea Lepa a fost prins în localitatea Remetea Mare, în această dimineaţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se ascundea chiar în casa în care poliţiştii descoperiseră ieri urme de sânge.

Cei de la operațiuni speciale au primit un pont că s-a întors şi au intervenit în forţă la ora 4:45.

Polițiștii au reușit capturarea fugarului extrem de periculos fără să tragă un foc de armă, deşi individul avea asupra sa arma crimei. 

Rănit la umăr în urma confruntării de duminică cu poliţiştii, criminalul a primit îngrijiri medicale la faţa locului. A fost dus la un spital sub paza strictă.

Înainte de a da ochii cu anchetatorii, medicii vor fi cei care îi vor evalua starea de sănătate.

Criminalul care a ucis cu sânge rece un poliţist din judeţul Timiş a fost prins în aceasta dimineata la capatul unei operatiuni in forta care a durat 30 de ore şi la care au participat peste 300 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti din trupele speciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ionel Lepa avea arma la brâu, gata să ucidă din nou, când a fost capturat: "Cartuşele erau lângă el" (Video)