Antena Meniu Search
x

Cristian Borcea nu i-a impresionat pe judecători! Fostul patron al lui Dinamo NU va fi eliberat condiţionat!

Cristi Borcea nu va fi eliberat condiţionat, în ciuda spectacolului oferit astăzi în faţa instanţei de judecată.

Cristian Borcea - Hepta

Cristi Borcea nu va fi eliberat condiţionat, în ciuda spectacolului oferit astăzi în faţa instanţei de judecată.

Judecătorii au admis contestaţia procurorilor DNA şi au respins cererea de eliberare condiţionată a lui Borcea.

Astfel, magistraţii au stabilit ca următorul termen la care fostul patron al lui Dinamo va putea formula o nouă cerere de eliberare este 23.04.2018.

La termenul de astăzi, Cristi Borcea le-a spus judecătorilor că trebuie să fie liber pentru a avea grijă de cei şapte copii ai săi. Avocatul lui Borcea a încercat să îi înduplece pe judecători cu zilele de muncă prestate de Borcea în spatele gratiilor, dar şi cu cele două lucrări ştinţiifice scrise în numai... 60 de zile.

De cealaltă parte, procurorul DNA a arătat că faptul că fostul director executiv al FC Dinamo a respectat condiţiile de încarcerare intră în normalitate, precizând că Borcea a dat dovadă "de o continuă preocupare în legătură cu răspunderea penală", a mituit un judecător, a scris două lucrări ştiinţifice în 60 de zile, un termen scurt şi "a învăţat în detenţie cum să exploateze lacunele legislative".

Cristi Borcea este închis la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, la şase ani şi patru luni de închisoare în dosarul 'Transferurilor'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cristian Borcea nu i-a impresionat pe judecători! Fostul patron al lui Dinamo NU va fi eliberat condiţionat!