Antena Meniu Search
x

Video Cum a fost posibil ca Bogdan Giuseppe să violeze peste 90 de femei. Le păcălea cu joburi şi le chema la control

Considerat cel mai mare violator din istoria României, Bogdan Giuseppe, bărbatul care se dădea drept medic ginecolog, dar şi psihiatru a fost prins şi încarcerat! El a făcut peste 90 de victime. Judecătorii l-au condamnat la 30 de ani de închisoare pentru violuri și agresiuni sexuale.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 16.06.2023, 13:48

Vezi și

Bogdan Giuseppe, în vârstă de 57 de ani, a fost reţinut de poliţişti la doar câţiva zeci de metri de locuinţa acestuia din Capitală, locuinţă care era şi cabinet medical.

Cum a fost posibil ca Bogdan Giuseppe să violeze peste 90 de femei

A fost săltat de pe stradă, imediat ce a fost pronunţată această sentinţă cu pedeapsa definitivă de 30 de ani de închisoare, spun poliţiştii, poate unul dintre cei mai mari violatori din România. La începutul acestui proces, care a debutat în 2017, menţionau faptul că Bogdan Giuseppe este suspectat că ar fi violat peste 90 de femei.

Acestea au fost în schimb faptele care au reuşit să fie probate în faţa magistraţilor Curţii de Apel, o sentinţă venită în urmă cu două zile şi un mod înfiorător prin care Bogdan Giuseppe acţiona, se dădea drept medic ginecolog, posta pe reţelele de socializare, pe internet, diferite anunţuri conform cărora ar fi căutat femei ca să le angajeze, le trimitea apoi într-o clinică pentru a face o fişă medicală, adică propriul apartament, acolo le seda, le droga după care abuza sexual de ele, iar faptele se ridică la nu mai puţin de 30, care au reuşit să fie dovedite de anchetatori în cadrul acestul proces care a durat ani buni de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cum a fost posibil ca Bogdan Giuseppe să violeze peste 90 de femei. Le păcălea cu joburi şi le chema la control