Antena Meniu Search
x

Bogdan Giuseppe, falsul medic ginecolog care a violat zeci de femei, condamnat la 30 de ani de închisoare. Este considerat cel mai mare violator din istoria României

Bogdan Giuseppe, bărbatul considerat cel mai mare violator din istoria României, a fost prins şi încarcerat, după ce a fost fost condamnat la 30 de ani de închisoare. "Mi-am filmat victimele în scop terapeutic", explica falsul medic în faţa anchetatorilor. 

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 13:07

Falsul medic ginecolog a primit o pedeapsă pentru 45 de fapte, care ajungea cumulat la 61 de ani, însă se va aplica maximum de 30.

Condamnat la 30 de ani de închisoare

„Miercuri, 14 iunie 2023, polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, pe numele căruia, la data de 14 iunie 2023, Judecătoria Sectorului 6 Bucuresti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 30 de ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și agresiune sexuală în scopul producerii de materiale pornografice. Cel în cauză a fost încarcerat în penitenciar”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Potrivit anchetatorilor, Bogdan Giuseppe a creat mai multe conturi de e-mail, pe care le afişa pe internet ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pentru anumite poziţii de muncă.

Când găsea persoane interesate, femeile erau îndrumate către un medic cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altcineva decât cel ce genera şi mesajele de anunţ, fără ca în realitate să şi deţină calitatea de medic. Ajunse aici, Bogdan Giuseppe juca rolul de medic ginecolog. În respectivul cabinet se aflau mai multe camere video, care filmau „controalele” ginecologice, făcute pe baza faptului că tinerele ar fi avut probleme medicale şi necesitau îngrijire. „Toate aceste proceduri false, erau utilizate doar în privinţa satisfacerii sexuale personale”, spun anchetatorii.

În 2017 procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti l-au trimis în judecată pentru 31 de violuri, 23 de agresiuni sexuale şi 48 de fapte de violare a vieţii private. În total, el ar fi păcălit 92 de femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Bogdan Giuseppe, falsul medic ginecolog care a violat zeci de femei, condamnat la 30 de ani de închisoare. Este considerat cel mai mare violator din istoria României