Antena Meniu Search
x

Video Cum a încercat un bărbat care nu ştia să-şi citească nici numele să obţină permisul auto: "Ai parcurs cele 25 de întrebări sau ai citit în diagonală?" / "Hmm, ce-mi zicea ăla în cască"

Zeci de şoferi analfabeţi din Bucureşti şi Ilfov au trecut examenul teoretic la şcoala de şoferi, deşi nu ştiu să-şi citească nici numele. Unul dintre suspecţi a recunoscut în faţa poliţiştilor metoda prin care a reuşit să treacă proba. 

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 13:54

Vezi și

Candidatul analfabet plătea între 3000 și 7500 euro să primească răspunsurile corecte, într-o cască audio, de la un sufleor. Acesta vedea chestionarele cu ajutorul unei camerei ascunse pe hainele viitorului şofer şi transmitea rezultatul.

Unul dintre şoferii care au obţinut ilegal permisul a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa, iar acum este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Polițiști: Ce scrie? Luaţi-o cu literele de tipar aşa. Citiţi cu voce tare, nu în gând!

Candidat: M, a, n, e,. a, d, u, ce-re.

Pe acelaşi subiect

Polițiști: Aşa, deci ce scrie?

Candidat: Mână de aducere.

Polițiști: În cât timp ai făcut alea 25 de întrebări? Le-ai parcurs, le-ai citit sau aşa, ai citit în diagonală?

Candidat: Hmm, ce-mi zicea ăla în cască.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cum a încercat un bărbat care nu ştia să-şi citească nici numele să obţină permisul auto: "Ai parcurs cele 25 de întrebări sau ai citit în diagonală?" / "Hmm, ce-mi zicea ăla în cască"