Antena Meniu Search
x

Video Fabrică de documente false în România: Un bărbat din Alba a creat o adevărată reţea infracţională. 50 de percheziţii în Capitală şi 9 judeţe

Permise de conducere, poliţe de asigurare RCA, certificate de competenţă profesională şi certificate de teste PCR negative... toate false. Sunt faptele unui bărbat care a pus la punct o adevărată reţea infracţională. 50 de percheziţii au avut loc în această dimineaţă în Capitală şi încă 9 judeţe. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 12.07.2022, 14:23

Vezi și

În total 63 de persoane au dat bani şi au primit documente false. Este vorba de permise de conducere, poliţe de asigurare RCA, certificate de competenţă profesională sau certificate de teste Covid-19 negative, toate bineînţeles false.

Fabrică de documente false în România

Vizat este un bărbat din Alba, care s-ar fi ocupat de astfel de falsuri în ultimii doi ani, din ianuarie 2020, până în aprilie 2022. Astăzi au avut loc percheziţii atât la el acasă, cât şi la domiciliile altor persoane, care s-au folosit de astfel de documente false.

Au fost făcute 50 de percheziţii, cele mai multe în judeţele Alba şi Hunedoara, dar au fost făcute verificări şi în Bihor, Cluj, Timiş sau Braşov. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Justitie » Fabrică de documente false în România: Un bărbat din Alba a creat o adevărată reţea infracţională. 50 de percheziţii în Capitală şi 9 judeţe