Antena Meniu Search
x

Video Cum au încercat criminalii tinerei găsite într-o valiză în Oradea să îşi ascundă urmele. Chiar ei au fost cei care au sunat la 112

Plan diabolic! Un cuplu din Oradea care a asasinat o femeie şi i-a abandonat cadavrul într-un geamantan a sunat la 112 şi a încercat să ducă poliţiştii pe o pistă falsă. Şirul grozăviilor a continuat. Anchetatorii au descoperit-o şi pe sora tinerei, bătută crunt şi sechestrată în blocul lângă care zăcea victima. În scurt timp, investigaţia i-a pus pe poliţişti pe urmele criminalilor.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 12.06.2024 , 08:43

Victima, o tânără de 31 de ani, a fost descoperită în zori, la doi kilometri de centrul oraşului Oradea. Era într-o remorcă, înghesuită într-un geamantan acoperit cu nisip. Criminalişti au izolat imediat zona şi au început să caute indicii.

Criminalii au sunat la 112

Poliţiştii au fost alertaţi de un apel la 112 care anunţa un miros înţepător din această parcare. Aceeaşi persoană le-ar fi spus agenţilor că într-un apartament de la etajul doi o femeie este sechestrată şi are nevoie de ajutor. Poliţiştii au descoperit că cele două victime erau surori şi obligate să practice prostituţia.

Vezi și

Ca să afle ce s-a întâmplat, poliţiştii au cerut 100 de ore de filmări făcute de camerele de supraveghere din zonă. Aşa au descoperit că cel care sunase la 112 era iubitul proxenetei care le exploata pe cele două surori.

Pe acelaşi subiect

"Decesul s-a produs într-o altă locaţie din municipiul Oradea, în cartierul Nufărul. După ce au ucis-o, au transportat-o într-un geamantan în noua locaţie, duminică ar fi avut loc mutarea. Decesul s-a produs ori vineri, ori sâmbătă", a declarat Cristian Ardelean, şef al Secţiei urmărire penală în cadrul Parchetului județean Bihor. 

Sora tinerei găsită fără viaţă în geamantan a trecut şi ea pe lângă moarte. Poliţiştii au găsit-o aproape inconştientă în apartamentul unde era terorizată de proxeneţi. Stâlcită în bătaie, femeia de 25 de ani aproape îşi pierduse memoria din cauza şocului. 

"Foarte, foarte multe leziuni la nivelul întregului corp, cu semne clare de malnutriţie, starea e gravă. Va rămâne internată aici", susţine Hadrian Borcea, şef Upu Oradea. 

Cei doi suspecţi au fost duşi la audieri, iar când a văzut că este filmată în maşina Poliţiei, tânăra care făcea trafic de carne vie a încercat să se ascundă. 

Filmul tragediei din Oradea

La audieri a ajuns şi Erika Duca, cea care le racolase pe fete din satul lor natal. De altfel, vecinii din blocul groazei bănuiau că în apartamentul închiriat se întâmplă ceva necurat. 

"Mă mir sincer, îmi e şi groază deja. Şi o frică, o teamă, nu ştiu ce se întâmplă", spune o vecină. "Se perindă tot felul de indivizi ciudaţi, persoane ciudate. Este cunoscută zona cu prostituţie", a declarat un vecin. 

Apartamentul în care a fost ucisă tânăra de 31 de ani este în capătul celălalt al oraşului. Proxeneţii s-au mutat de acolo la sfârşitul săptămânii trecute, de frică să nu le facă vecinii reclamaţie la Poliţie. 

Victimele erau obligate să practice prostituţia într-un apartament închiriat în regim hotelier, situat la parterul acestui bloc. Vecinii ar fi făcut numeroase solicitări administraţiei cu privire la zgomotul din toiul nopţii, iar suspecţii au fost nevoiţi să schimbe locaţia.

Poliţiştii au identificat şi a treia victimă a proxeneţilor. Declaraţiile ei i-ar putea ajuta pe procurori să îi trimită în judecată pe suspecţi, care ar putea fi condamnaţi la 25 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Cum au încercat criminalii tinerei găsite într-o valiză în Oradea să îşi ascundă urmele. Chiar ei au fost cei care au sunat la 112