Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Planul criminal al cuplului de ucigaşi din Oradea. Tânăra găsită moartă, în valiză, şi sora ei, bătută crunt şi sechestrată, erau forţate să se prostitueze

Plan diabolic! Un cuplu din Oradea care a asasinat o femeie şi i-a abandonat cadavrul într-un geamantan a sunat la 112 şi a încercat să ducă poliţiştii pe o pistă falsă. Şirul grozăviilor a continuat. Anchetatorii au descoperit-o şi pe sora tinerei, bătută crunt şi sechestrată în blocul lângă care zăcea victima. În scurt timp, investigaţia i-a pus pe poliţişti pe urmele criminalilor.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 11.06.2024 , 19:24

Victima, o tânără de 31 de ani, a fost descoperită în zori, la doi kilometri de centrul oraşului Oradea. Era într-o remorcă, înghesuită într-un geamantan acoperit cu nisip. Criminaliştii au izolat imediat zona şi au început să caute indicii.

Planul criminal al cuplului din Oradea

"Poliţiştii au fost alertaţi de un apel la 112 care anunţa un miros înţepător din această parcare. Aceeaşi persoană le-ar fi spus agenţilor că într-un apartament de la etajul doi o femeie este sechestrată şi are nevoie de ajutor. Poliţiştii au descoperit că cele două victime erau surori şi obligate să practice prostituţia", arată Iulia Pop, reporter Observator.

Vezi și

Ca să afle ce s-a întâmplat, poliţiştii au cerut 100 de ore de filmări făcute de camerele de supraveghere din zonă. Aşa au descoperit că cel care sunase la 112 era iubitul proxenetei care le exploata pe cele două surori. A devenit imediat suspect, împreună cu partenera lui. Duşi la audieri, au spus procurorilor tot planul lor criminal. 

Pe acelaşi subiect

Sora tinerei ucise a fost bătută crunt

"Decesul s-a produs într-o altă locaţie din municipiul Oradea, în cartierul Nufărul. După ce au ucis-o, au transportat-o într-un geamantan în noua locaţie, duminică ar fi avut loc mutarea. Decesul s-a produs ori vineri, ori sâmbătă", a declarat Cristian Ardelean, şef Secţia de Urmărire Penală, Tribunalul Oradea.

Sora tinerei găsită fără viaţă în geamantan a trecut şi ea pe lângă moarte. Poliţiştii au găsit-o aproape inconştientă în apartamentul unde era terorizată de proxeneţi. Stâlcită în bătaie, femeia de 25 de ani aproape îşi pierduse memoria din cauza şocului. "Foarte, foarte multe leziuni la nivelul întregului corp, cu semne clare de malnutriţie, starea e gravă. Va rămâne internată aici", spune Hadrian Borcea, şef UPU Oradea.

Ce spun vecinii celor doi criminali

Vecinii din blocul groazei bănuiau că în apartamentul închiriat se întâmplă ceva necurat. "Îmi e şi groază deja. Şi o frică, o teamă, nu ştiu ce se întâmplă", spune o femeie. "Se perindă tot felul de indivizi ciudaţi, persoane ciudate. Este cunoscută zona cu prostituţie", adaugă un bărbat.

Apartamentul în care a fost ucisă tânăra de 31 de ani este în capătul celălalt al oraşului. Proxeneţii s-au mutat de acolo la sfârşitul săptămânii trecute, de frică să nu le facă vecinii reclamaţie la Poliţie. 

Victimele erau obligate să practice prostituţia într-un apartament închiriat în regim hotelier, situat la parterul acestui bloc. Vecinii ar fi făcut numeroase solicitări administraţiei cu privire la zgomotul din toiul nopţii, iar suspecţii au fost nevoiţi să schimbe locaţia.

Poliţiştii au identificat şi a treia victimă a cuplului de proxeneţi. Declaraţiile ei i-ar putea ajuta pe procurori să îi trimită în judecată pe suspecţii care ar putea fi condamnaţi la 25 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 12 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Planul criminal al cuplului de ucigaşi din Oradea. Tânăra găsită moartă, în valiză, şi sora ei, bătută crunt şi sechestrată, erau forţate să se prostitueze