Antena Meniu Search
x

Avem PROGNOZA METEO pentru următoarele zile! Cum va fi vremea de PAŞTI

Agenţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat prognoza meteo pentru următoarele zile, vremea urmând să fie frumoasă şi să se încălzească în cea mai mare parte a ţării.

Agenţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat prognoza meteo pentru următoarele zile, vremea urmând să fie frumoasă şi să se încălzească în cea mai mare parte a ţării.

Astăzi, în vestul, centrul, nordul ţării şi la munte vremea va fi în general instabilă, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii vor fi averse şi descărcări electrice.

Temperaturile maxime, mai ridicate decât în mod obişnuit la această dată, vor avea valori de la 11 până la 23 de grade.

Maine se face mai frig si temperaturile scad mai tare prin sud, est si centru. Atmosfera va fi schimbatoare, cu innorari si cativa stropi prin sud, dar destul de mult soare in rest. Vantul va sufla mai tare in sud, presiunea atmosferica va fi in scadere, iar noaptea din cauza frigului reapare bruma in Transilvania, Maramures si Moldova.

Pe acelaşi subiect

Joi avem o zi un pic mai buna, temperaturile ajung la normal, vedem soarele si o sa ploua slab doar in nord si la munte. Pe creste sunt conditii de ninsoare si lapovita. Vantul va fi mai intens in nord si prin vest.

Vineri, cam aceeasi situatie: temperaturile raman la normal, norii mai lasa cativa stropi prin nord, nord-vest si prin est. In rest, atmosfera placuta. Inca nu scapam de bruma prin depresiuni.

Și de Paști vremea se anunță frumoasă, meteorologii prognozând 15-20 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Avem PROGNOZA METEO pentru următoarele zile! Cum va fi vremea de PAŞTI