Antena Meniu Search
x

El este tânărul care a murit spulberat de TIR, în Mureş. "Dacă viteza mă va omorî, să nu plângi pentru că eu zâmbeam" (Video)

Dan Florin Marius şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, într-un accident cumplit în Mureş. Tragedia s-a pprodus DN 15, în zona Periş - Petelea, după ce maşina pe care o conducea a fost spulberată de TIR.

de Redactia Observator

la 20.05.2019, 09:32

Dan Florin Marius şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, într-un accident cumplit în Mureş. Tragedia s-a pprodus DN 15, în zona Periş - Petelea, după ce maşina pe care o conducea a fost spulberată de TIR.

Aflat la volanul autoturismului marca Opel, Dan Florin Marius conducea cu viteză, aproximativ 140 de kilometri/oră, spun martorii.

Aseară, în jurul orei 22:50, pe varianta Periş – Petelea, băiatul de 21 de ani a depășit o coloană de mașini, a reintrat pe banda lui de mers, după care, fără nicio explicaţie, a pătruns pe contrasens intrând frontal într-un TIR. În urma impactului extrem de puternic, TIR-ul a tânăt maşina în care se afla Florin încă aproximativ 200 metri, ajungând pe sensul opus autotrenului. 

Imaginile suprinse la locul accidentului sunt teribile.

Pe acelaşi subiect

Practic, maşina băiatului a ajuns în proporţie de 70% sub TIR.

Dan Florin Marius, accident mortal în Mureş

Salvatorii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 21 de ani.

După zeci de minute de eforturi contra cronometru, echipajele de descarcerare au reuşit să-l scoată din masina distrusă. Din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Dan Florin Marius a murit într-un accident produs pe DN 15, în zona Periş - Petelea

Traficul în zonă a fost oprit vreme de mai multe ore. 

În urma accidentului, din rezervorul TIR-ului s-au scurs pe şosea câteva sute de litri de motorină, iar o posibilă explozie putea face ca tragedia să fie şi mai mare.

Tragedie cu final anunţat

În urmă cu o săptămână, Florin a publicat pe Instagram o fotografie însoţită de un mesaj care au prevestit, parcă, nenorocirea de aseară.

Dan Florin Marius şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, într-un accident cumplit în Mureş

Vestea morţii lui Florin i-a şocat pe prietenii acestuia şi pe membrii familiei sale.

"Dumnezeu sa te ierte 😭 ! Nu pot sa cred 😭"

"Dumnezeu sa te ierte prieten drag nu pot sa cred condoleanțe familiei 😢😢"

"Dumnezeu sa te ierte frate😭😭"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » El este tânărul care a murit spulberat de TIR, în Mureş. "Dacă viteza mă va omorî, să nu plângi pentru că eu zâmbeam" (Video)