Antena Meniu Search
x

Video David Popovici a intrat în febra examenului de maturitate. Prima reacție după ce a susținut proba de istorie la Bacalaureat

David Popovici, cel mai bun înotător al lumii în 2022, a intrat în febra examenului de maturitate. În sesiunea specială a Bacalaureautului, sportivul a susţinut azi prima probă, cea la istorie. Concentrat pe ce are de făcut, David nu a zăbovit prea mult înainte de intrarea în sala de examen.

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 20:21

Vezi și

Consacrat pentru rapiditatea cu care cucereşte record după record în bazin, David Popovici s-a grăbit să ajungă şi în sala de examen. La ieşire, a dat de înţeles că istoria nu i-a pus niciun obstacol. 

David Popovici: A fost în regulă, prefer să nu stau prea mult de vorbă pentru că mai am şi mâine de susţinut, şi poimâine. Mulţumesc că aţi venit. A fost în regulă, chiar va fi ok.

David Popovici va afla rezultatele peste zece zile

Înotătorul-fenomen, dublu camion mondial, va afla rezultatele peste zece zile. 160 de candidaţi din loturile olimpice, sportive şi artistice internaţionale au fost la sesiunea specială a Bacalaureatului, de la Colegiul Național "Nicolae Iorga" din Vălenii de Munte. Obişnuiţi cu presiunea competiţiilor şi antrenamentelor, examenul maturităţii nu le-a dat prea mari emoţii. 

Pe acelaşi subiect

Petrache Marius Cătălin, înotător de performanţă: Având în vedere programul meu strict de 11 ani încoace, am reuşit  şi să împac şi şcoala, şi înotul.

Adrian Notreţu, înotător paralimpic: Sunt încrezător în mine şi va ieşi în regulă.

Candidaţii au luat deja nota maximă la încredere.

Adrian Notreţu, înotător paralimpic: A fost exact cum mă aşteptam.

A fost a două probă a Bacalaureatului special. Ieri, tinerii din minorităţile naţionale au susţinut proba la limba şi literatura maternă, iar azi a fost cea obligatorie a profilului: istorie sau matematică. Sesiunea se va încheia pe 25 mai, iar pe 26 vor fi afișate rezultatele parţiale, cele înaintea sesiunii de contestații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » David Popovici a intrat în febra examenului de maturitate. Prima reacție după ce a susținut proba de istorie la Bacalaureat