Antena Meniu Search
x

David Popovici, a şasea medalie de aur la Campionatul Naţional. "Abia aștept să reprezint România la Paris!"

David Popovici, performanţă extraordinară la Campionatul Naţional de Înot. A câştigat nu mai puţin de şase medalii de aur. Tânărul a mărturisit că abia așteaptă să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris.

de Redactia Observator

la 09.04.2023, 21:35

David Popovici, a şasea medalie de aur la Campionatul Naţional. "Abia aștept să reprezint România la Paris!"
David Popovici, a şasea medalie de aur la Campionatul Naţional. "Abia aștept să reprezint România la Paris!" - Antena Sport

"Mă simt bine cu locul asigurat la Paris, știam că o să se întâmple, nu am vrut să o grăbesc, uite că a fost să se întâmple ieri, când am realizat baremul pentru Jocuri și de abia aștept să reprezint România la a doua ediție pentru mine", a declarat duminică David Popovici, transmite Mediafax.

Acesta a spus că de marți se întoarce la antrenamente, după ce în ultimele zile a participat la Campionatul Național de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret și juniori, la Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

Şase medalii de aur pentru Popovici

David Popovici a câștigat proba de 100 de metri liber cu timpul de 47.61 secunde și a reușit astfel să realizeze baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, a anunțat Federația Română de Natație.

La Campionatul Național, David Popovici a obținut șase medalii de aur în probele de 100 m fluture, 400 m liber, 50 m liber, 100 m liber, 100 m spate și 50 m fluture.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » David Popovici, a şasea medalie de aur la Campionatul Naţional. "Abia aștept să reprezint România la Paris!"