Antena Meniu Search
x

Video "De ce ne-ai părăsit? Erai stâlpul nostru". Leontin, un tânăr campion național la raliuri, a murit într-un accident cumplit în Satu Mare

Accident cumplit, seara trecută, pe Drumul Naţional 19, din judeţul Satu Mare. Două maşini s-au ciocnit frontal, iar un tânăr, campion naţional la raliuri, a murit. În cel de-al doilea autoturism implicat în coliziune, înmatriculat în Ucraina, se aflau cinci refugiaţi: două femei şi trei copii. Victimele au ajuns la Spitalul Judeţean Satu Mare.

de Redactia Observator

la 08.03.2022, 08:27

Vezi și

Cumplitul accident a avut loc pe Drumul Naţional 19, între localităţile Ciuperceni şi Livada, din judeţul Satu Mare. Cele două maşini s-au izbit frontal, iar impactul a fost devastator: bucăţi din ambele maşini au fost împrăştiate pe şosea, pe sute de metri.

Cadina Ținca, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare: Un bărbat de 22 de ani, din Livada, aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 39 de ani, cu cetățenie ucraineană. Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. 

Leontin era campion la raliuri. A murit la doar 22 de ani

Pe tânărul care a pierit în tragicul accident îl chema Leontin. Deşi avea doar 22 de ani, era campion la raliuri şi avea o experienţă vastă în automobilism.

Pe acelaşi subiect

Şi-a dovedit îndemânarea în zeci de competiţii defăşurate atât la noi în ţară, cât şi în străinătate. Aseară, însă, nu a mai putut face nicio manevră salvatoare.

Bianca Timiș, purtător de cuvânt ISU Satu Mare: Ajunse la faţa locului, forţele profesioniste au intervenit pentru extragerea victimei încarcerate însă, din nefericire, aceasta a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Iar celorlalte cinci victime, doi adulţi şi trei copii, paramedicii şi personalul medical au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical de urgenţă. 

Cele cinci persoane aflate în celălalt autoturism, două femei şi trei copii - refugiaţi din Ucraina - au ajuns la spital. Au scăpat însă cu răni uşoare şi îşi vor putea continua drumul.

Tatăl băiatului, copleșit de durere: "Erai stâlpul nostru,... De ce așa cruntă este viața?"

Apropiaţii lui Leontin nu îşi pot explica cum tânărul a ajuns să sfârşească într-un astfel de accident, mai ales că era extrem de priceput la şofat. De altfel, întreaga lui familie era ancorată în acestă lume a automobilismului. Sora lui mai mică, Natalia, reuşea anul trecut, la doar 18 ani, să devină campioană naţională la drift. La aflarea veştii, tatăl băiatului a fost copleşit de durere. A găsit totuşi puterea de a-şi lua rămas bun de la fiul său pe Facebook, unde a postat un mesaj sfâşietor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii legii vor continua astăzi verificările, pentru a stabilii cauzele producerii teribilului accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » "De ce ne-ai părăsit? Erai stâlpul nostru". Leontin, un tânăr campion național la raliuri, a murit într-un accident cumplit în Satu Mare