Antena Meniu Search
x

Decizie radicală a autorităţilor, după accidentul cu 10 morţi, din Ialomiţa. Sunt vizaţi toţi şoferii profesionişti

Autorităţile au luat o decizie radicală, după accidentul cu 10 morţi, din Ialomiţa. Sunt vizaţi toţi şoferii profesionişti şi toate firmele de transport.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 05.10.2019, 17:10

Accident cu 10 morţi
Decizie radicală a autorităţilor, după accidentul cu 10 morţi, din Ialomiţa. Sunt vizaţi toţi şoferii profesionişti - Facebook

Autorităţile au luat o decizie radicală, după accidentul cu 10 morţi, din Ialomiţa. Sunt vizaţi toţi şoferii profesionişti şi toate firmele de transport.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunţă razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport şi şoferii care nu respectă legea.

Reacţia ministrului vine în urma accidentului de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa în judeţul Ialomiţa şi soldat cu 10 morţi şi 7 răniţi.

'Va urma o perioadă de razii masive în trafic pentru a depista firmele de transport şi şoferii care nu respectă legea, şi vom aplica noi măsuri drastice în acest domeniu. Am decis să convoc la ora 16:00 un comitet operativ cu toţi factorii de decizie implicaţi pentru a lua măsurile necesare astfel încât asemenea tragedii să nu se mai repete', a scris Răzvan Cuc sâmbătă pe pagina sa de Facebook.

10 persoane au murit şi 7 sunt rănite în urma unui accident de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa, la ora 5:00, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri. Accidentul a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, şapte dintre răniţi sunt tot angajaţi ai companiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Decizie radicală a autorităţilor, după accidentul cu 10 morţi, din Ialomiţa. Sunt vizaţi toţi şoferii profesionişti