Antena Meniu Search
x

Video "Dedicația" poliției din Vrancea, după ce doi tineri au dansat pe manele pe o autospecială: arest și dosar penal

Chef de chef pe manele şi pe maşina poliţiei! Doi adolescenţi din Vrancea s-au crezut mai presus de lege. Băieţii s-au filmat în timp ce dansează pe portbagajul unei autospeciale. Le-au făcut şi o dedicaţie agenţilor: o melodie ironică la adresa poliţiştilor. Distracţia le-a adus dosar penal şi o noapte în arest.

de Redactia Observator

la 07.12.2021, 20:04

Vezi și

Cei doi adolescenţi de 15 şi 16 ani din Vrancea au crezut că vor deveni celebri pe TikTok. Au pus ochii pe maşina de poliţie parcată în faţa secţiei din localitatea Tâmboiești. Cocoţaţi pe portbagaj, au dansat pe manele şi le-au făcut dedicaţii poliţiştilor. Un prieten i-a filmat în acţiune. 

Adolescenţii au postat filmuleţul pe reţeaua de socializare, iar clipul a devenit imediat viral. Nici n-au apucat să se bucure de succes că s-au trezit, exact ca în versurile melodiei, cu mascaţii peste ei. Luptătorii de la Serviciul de Acțiuni Speciale i-au condus la audieri.

Tinerii din Vrancea care au dansat pe mașina de poliție, duși direct în arest

Paula Enache, purtător de cuvânt IPJ Vrancea: Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acest moment, iar tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercursiuni. 

Poliţiştii le-au făcut la rândul lor o dedicaţie. O noapte în arest şi dosar penal. Cei doi adolescenţi au fost reţinuţi, deocamdată, pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "Dedicația" poliției din Vrancea, după ce doi tineri au dansat pe manele pe o autospecială: arest și dosar penal