Antena Meniu Search
x

Denisa Răducu e înmormântată astăzi la Ștefănești, în Vâlcea

Funeraliile Denisei Răducu au loc astăzi. Trupul neînsuflețit al cântăreței va fi înhumat în satul vâlcean în care a copilărit, Ștefănești.

Funeraliile Denisei Răducu au loc astăzi. Trupul neînsuflețit al cântăreței va fi înhumat în satul vâlcean în care a copilărit, Ștefănești.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sicriul Denisei Răducu, ridicat în cursul dimineții de la Capela Cimitirului Bellu Ortodox, a fost depus în casa din satul natal al fetei. 

Pe acelaşi subiect

Familia, rudele, prietenii, apropiaţii şi întregul sat o plâng pe Denisa şi se pregătesc să îşi ia rămas bun de la cântăreaţă.

Sute de coroane de flori sosiseră deja, în această dimineaţă, la casa unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al tinerei.

Așa cum au cerut rudele, trupul Denisei va rămâne în casa în care a copilărit câteva ore. Apoi va fi slujba, iar înmormântarea e prevăzută pentru ora 15.00.

Denisa Răducu a murit duminică dimineață, în apartamentul său din București. S-a stins după 5 luni de suferință și luptă cu cancerul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Denisa Răducu e înmormântată astăzi la Ștefănești, în Vâlcea