Antena Meniu Search
x

Liviu Puștiu, cuvinte SFÂȘIETOARE după moartea Denisei: "Ea nu s-a BUCURAT de viaţă, şi-a dat copilăria muncind. Nu a știut ce e adevărata fericire" (VIDEO)

Cantaretul Liviu Puștiu regreta profund moartea Denisei Raducu, declarand ca tanara nu s-a bucurat de viaţă si si-a petrcut copilaria cântând.

ntaretul Liviu Puștiu regreta profund moartea Denisei Raducu, declarand ca tanara nu s-a bucurat de viaţă si si-a petrcut copilaria cântând.

"Nici nu ştiu cum am cântat aseară... Am vorbit cu familia. E, cred, cel mai greu moment din viaţa lor. O ştiu pe Denisa de când a venit în Bucureşti, era un copil... E o durere care...va rămâne în sufletul nostru pentru totdeauna această durere şi golul ăsta imens din suflet", a declarat manelistul.

Liviu Puștiu a adaugat: "Ea nu s-a bucurat de viaţă, ea nu s-a bucurat de ce ne bucurăm noi, oamenii normali: de o familie, de o iubire, de o căsnicie, de copii. Lucrurile astea care ar fi trebuie să le aibă: adevărata fericire.. Nu există cuvinte care să aline durerea. Fata asta a fost pură şi copil până la vârsta asta, ea n-a avut prieten până acum un an-doi. A muncit, şi-a dat copilăria muncind. Ea a venit în Bucureşti la o vârstă fragedă şi a luat viaţa în piept, pe scenă, alături de noi. Denisa, nu te vom uita niciodată!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Liviu Puștiu, cuvinte SFÂȘIETOARE după moartea Denisei: "Ea nu s-a BUCURAT de viaţă, şi-a dat copilăria muncind. Nu a știut ce e adevărata fericire" (VIDEO)