Antena Meniu Search
x

DETALII CUTREMURĂTOARE despre Cristian, poliţistul de 27 de ani găsit împuşcat în cap în această dimineaţă! Tânărul descoperise un lucru îngrozitor ...

Agentul de poliţie Cristian Marius Boncioagă, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit, în această dimineață, împușcat în cap, în toaleta locuinței sale din comuna Stejari, Gorj. Cel care l-a găsit a fost chiar tatăl său, care a anunțat, imediat, poliția.

Agentul de poliţie Cristian Marius Boncioagă, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit, în această dimineață, împușcat în cap, în toaleta locuinței sale din comuna Stejari, Gorj. Cel care l-a găsit a fost chiar tatăl său, care a anunțat, imediat, poliția.

Nimeni nu înţelege de ce tânărul de 27 de ani a recurs la acest gest extrem. 

Citeşte şi: MESAJE SFÂŞIETOARE după moartea lui Cristian, poliţistul de 27 de ani care s-a ÎMPUŞCAT ÎN CAP: “Păcat de acest copil. Să dormi liniștit ...”

Cristian, despre care rudele şi apropiaţii spun că era un băiat extraordinar, se logodise în urmă cu câteva luni şi la anul urma să se căsătorească.

Pe acelaşi subiect

GALERIE FOTO: DETALII CUTREMURĂTOARE despre Cristian, poliţitul de 27 de ani găsit împuşcat în cap în această dimineaţă! Tânărul descoperise un lucru îngrozitor ...

Nu a lăsat niciun bilet de adio şi, în momentul în care a apăsat pe trăgaci, era îmbrăcat în uniforma de poliţist.

Părinţii băiatului sunt în stare de şoc.

Tatăl a fost cel care l-a găsit pe Cristian în baie, fără suflare. Obişnuia ca în fiecare dimineaţă, cănd Cristian era de serviciu, să-şi conducă fiul până la poartă.

Citeşte şi: Poliţist de 27 de ani, GĂSIT ÎMPUŞCAT ÎN CAP cu arma din dotare! Trupul tânărului, descoperit de propriul tată

Acum a văzut că nu mai vine, iar mama a venit de urgență să-i spună că auzit-o împușcătură. 

Din primele informații, se pare că tânărul polițist i-ar fi spus mamei sale că îl doare stomacul, a intrat în baie și s-a împușcat după ureche.

Surse apropiate familei spun că tânărul ar fi descoperit recent că are o tumoră la cap, însă nu a vrut să raporteze la Inspectoratul de poliție pentru că dorea să fie propus șef de post.       

Ultimul instructaj pe folosirea armei a fost făcut la Inspectoratul de Poliţie în 11 August.      

Cristian devenise polițist în 2012, absolvise Școala de Agenţi de Poliție ”Vasile Lascăr” de la Câmpina și era ajutor șef post la Postul de Poliție Fărcaș – Dolj, la 30 de kilometri de casă.

Băiatul trăia o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Maria, o tânără de 25 de ani, kinetoterapeut la DGASPC Gorj, cu care se logodise în luna martie a acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » DETALII CUTREMURĂTOARE despre Cristian, poliţistul de 27 de ani găsit împuşcat în cap în această dimineaţă! Tânărul descoperise un lucru îngrozitor ...