Antena Meniu Search
x

DETALII ŞOCANTE ies la iveală în cazul copilului BĂTUT CRUNT, la Târgu Jiu: Băiatul a fugit pe scări, plin de sânge, pentru a scăpa de mama care îl bătea cu un obiect dur

Detalii şocante ies la iveală în cazul băiatului de 13 ani, elev eminent la un liceu din Târgu Jiu, care ar fi fost bătut crunt de propria mamă, pentru că aceasta nu era mulţumită de rezultatele sale.

Detalii şocante ies la iveală în cazul băiatului de 13 ani, elev eminent la un liceu din Târgu  Jiu, care ar fi fost bătut crunt de propria mamă, pentru că aceasta nu era mulţumită de rezultatele sale.

Băiatul a ajuns la Spitalul din Târgu Jiu polimulticontuzionat. Directorul instituţiei spune că băiatul ar fi fost lovit cu un corp dur şi prezintă şi urme de muşcături.

"Copilul prezintă mai multe contuzii la nivelul întregului corp. Cu siguranţă a fost lovit cu un obiect dur, ţinând cont de urmele pe care le avea acesta", a declarat directorul spitalului.

Pe acelaşi subiect

Vecinii băiatului susţin că bătăile sunt la ordinea zilei în această familie, mama fiind cea care îşi agresează frecvent copilul, din cauza rezultatelor la învăţătură.

"Copilul a fugit pe scări, era plin de sânge şi mama lui încerca să-l ia de pe scară, să-i şteargă urmele de sânge", povesteşte îngrozită una dintre vecine.

Femeia spune că băiatul nu are o viaţă socială, iar singurele momente când acesta este văzut sunt cele când pleacă sau este adus de la şcoală. "Nu-l lasă deloc pe copil să se odihnească, după ce vine de la şcoală, mama nu-l lasă deloc să se recreeze, îl pune să înveţe, până noaptea la 11-12", spune femeia.

Cei care au sunat ei la 112 au fost chiar vecinii mamei bătăuşe.

Directorul liceului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, unde învaţă băiatul, a arătat echipei Observator TV catalogul cu notele băiatului: zece la toate materiile şi nicio aobsenţă. "A mers şi la olimpiade, dar doar până la faza judeţeană, n-a trecut la niciuna dintre materii la faza naţională. Este de neconceput ce am auzit, regret ce s-a întâmplat", a declarat directorul.

De asemenea, responsabilii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj au anunţat că au trimis o echipă de psihologi, dar că băiatul nu a vorbit prea mult cu aceştia.

"Nu avem prea multe informaţii despre ceea ce s-a întâmplat. Copilul este evaluat de cadrele medicale şi urmează să ni se comunice câte zile de spitalizare sunt necesare. Poliţia analizează cazul, iar dacă se va ajunge la concluzia că această situaţie a fost creată de mamă, respectiv un caz de violenţă domestică asupra propriului copil, mama riscă chiar decăderea din drepturile părinteşti. Nu este posibilă o astfel de agresiune, oricare ar fi motivul", a declarat Corina Drăgan, de la DGAPSC Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » DETALII ŞOCANTE ies la iveală în cazul copilului BĂTUT CRUNT, la Târgu Jiu: Băiatul a fugit pe scări, plin de sânge, pentru a scăpa de mama care îl bătea cu un obiect dur