Antena Meniu Search
x

Detalii teribile despre moarte Cosminei, la Stremţ. Cu o zi înainte de tragedie, şi-a vizitat tatăl la penitenciarul Aiud

Detalii teribile despre moarte Cosminei, la Stremţ, în Alba, ies la iveală la o zi după ce adolescenta şi-a luat viaţa. Cu o zi înainte de tragedie, şi-a vizitat tatăl la penitenciarul Aiud. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 14.10.2019, 08:00

Detalii teribile despre moarte Cosminei, la Stremţ, în Alba, ies la iveală la o zi după ce adolescenta şi-a luat viaţa. Cu o zi înainte de tragedie, şi-a vizitat tatăl la penitenciarul Aiud. 

O tânără în vârstă de 18 ani din comuna Stremţ, judeţul Alba, a fost găsită duminică dimineaţă fără viaţă, în grădina casei, de mama ei. Întreaga comunitate din Stremț este în stare de șoc după moartea tragică a unei tinere de 18 ani. Tânără era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic din Alba Iulia. 

Primarul comunei, Popa Ioan Ștefan, a declarat pentru ziarulunirea.ro că gestul disperat al fetei poate fi explicat prin faptul că tânăra nu a mai suportat presiunea pusă asupra întregii familii după arestarea tatălui, după ce acesta a fost prins de polițiști la volanul unei mașini fără a poseda permis de conducere și în stare avansată de ebietate.

Maşina pe care bărbatul o conducea, era cumpărată pentru fata acestuia. Tânăra şi-ar fi vizitat sâmbătă tatăl în arest. A doua zi, duminică dimineaţa, a fost găsită spânzurată.

Pe acelaşi subiect

Localnicii mai povestesc că viața de familie a tinerei nu a fost deloc ușoară, tatăl acesteia fiind cunoscut ca o persoană violentă. De nenumărate ori, când bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, tânăra împreună cu mama ei erau scoase afară din casă. Încă de mică, fata era trimisă să aducă băutură pentru tatăl ei, de multe ori la ore târzii în noapte, când bătea pe la porțile oamenilor.

Oamenii spun că tânăra s-ar fi spânzurat cu o curea care ar aparține părintelui ei și că gestul ar fi fost premeditat cu o zi înainte, după ce s-a întors dintr-o vizită la penitenciarul Aiud, unde este închis bărbatul.

Adolescenta era cunoscută în comună ca o fire retrasă, care foarte rar era văzută pe stradă în compania prietenilor sau colegelor, cel mai adesea fiind însoțită de tatăl ei.

Din spusele vecinilor, fata avea rezultate foarte bune la învățătură, iar vacanța de vară și-a petrecut-o muncind. Din banii câștigați, tânăra și-a plătit școala de șoferi, iar în curând ar fi urmat să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Detalii teribile despre moarte Cosminei, la Stremţ. Cu o zi înainte de tragedie, şi-a vizitat tatăl la penitenciarul Aiud